Brezplačna hitra dostava Razprodaja

Paviljon za zabave 2x3m

V ceni: 3 polne stene, 8 klinov in zaščitna prevleka + 5-letna garancija!

V primeru nesreče so deli okvirja prvo leto brezplačni!

Tisk oglasa na šotoru, kadar koli, tudi po dostavi!

Uporaba s strani ene osebe že v 40 sekundah!

Ta izdelek smo sposobni predati kurirju ob 13:00, ki ga običajno dostavi v 2 dneh.


Razprodaja 597 € Vključno z DDV Na zalogi takoj:
 • Vrtno stojalo

  model Ekskluziven aluminij v BRIMO uporabljamo pri sili vetra do 60km/h!!!
 • Komplet 3 trdnih sten + platnena vreča in gradbena torba, 8 sidrnih zatičev!
 • Stojalo in čas stoji za eno osebo: 40 sekund!
 • Strehe in stene so 100% vodotesne. Izdelana iz zelo trpežne tkanine iz oxforda iz poliestrskih vlaken s prevleko iz poliuretanske impregnacije. Dolgo življenje!
 • Konstrukcija: aluminijasta (1,1 mm +) škarja z vijačnimi spoji iz visokokakovostnega anodiziranega aluminija s samoodkrivajočimi patenti BRIMO na šesterokotnih nogah.
 • Drage najlonske polimerne sestavljene dele z dosmrtno garancijo (takojšnja zamenjava) z boljšimi lastnostmi kot legirani spoji.
 • Dimenzija zloženega šotora 155x45x30cm, teža 31kg
 • Nastavitev stropa: 4 višinskih stopenj 175, 185, 195, 205cm
 • Tloris šotora: 195x290cm (5,6 m²)
 • 5-letna garancija za potrošnika

Aluminijasti vrtni šotor 2x3m ponuja ne le sodoben dizajn, ampak tudi trpežno konstrukcijo. Aluminijasta konstrukcija je enostavna za vzdrževanje in izjemno stabilna.
Platnene ponjave so odporne na UV žarke in trganje. So tudi odporni na vremenske vplive, 100% vodoodporni. Prednost aluminijastih stojal je, da so odporni proti koroziji. Tako daje vrtno stojalo idealno možnost namestitve na prostem.
Druga prednost aluminijastih stojal je odpornost npr. proti amoniaku ali morskemu zraku. Ti okoljski dejavniki ne vplivajo na aluminijaste profile. Zaradi svoje kompaktnosti je šotor 2x3m lahek, ko ga zložite za prevoz, tako da ga lahko enostavno nosite v prtljažniku svojega avtomobila in ga med počitnicami ob morju uporabljate kot streho.
Inovativni gradbeni sistem omogoča nezapleteno postavitev in zlaganje vrtnega šotora, izveden pa je v nekaj preprostih korakih v kratkem času. Vsako stojalo vključuje navodila.
Nadstrešnica nadstreška je odstranljiva, zato lahko šotor postavite s stranskimi stenami, brez sten ali z eno steno, odvisno od vaših potreb. Stojalo tako ponuja različne različice uporabe in z odstranjevanjem treh trdnih sten boljšo kroženje zraka.
Njegov eleganten dizajn je združljiv z okolico in je na voljo v elegantnih in praktičnih barvah. Lahko uporabite vrtno stojalo kot senčenje peskovnika za vaše otroke, kot gazebo za vrtno zabavo ali kot strešno kritino za vrtno pohištvo.
Paket vključuje konstrukcijo, tri trdne stene, strešno rjuho, sidrne zatiče in torbo za nošenje. Vrtni šotor učinkovito ščiti ne samo vas, vaše prijatelje in družino, ampak tudi vrtne dodatke pred vremenskimi vplivi, prepihom, vetrom in mrazom. To daje vašim zunanjim izkušnjam določeno stopnjo notranje varnosti.