Nadomestni deli strehe in okvirja

Stranke, ki potrebujejo dele za šotor Brimo®, bomo hitro uredili po pošiljanju izpolnjenega obrazca.

Prosimo, da nam ne pošiljate fotografij šotorov drugih blagovnih znamk, ker zaradi ohranjanja razpoložljivosti nadomestnih delov Brimo® in kompatibilnosti ne moremo ustreči vašim željam. Če na svojem šotoru ne vidite logotipa Brimo®, prosimo, da si kupite nov šotor od nas, in v prihodnosti ne boste imeli težav. Fotografija šotora, za katerega potrebujete del, je nujna za dobavo pravega dela in za preverjanje, da želite del za šotor znamke BRIMO®. Uporaba tujih fotografij iz interneta ne bo sprejeta. Za fotografijo nimamo specifičnih zahtev, zadostuje, da preveri originalnost. Te ukrepe smo uvedli za ohranjanje razpoložljivosti nadomestnih delov. To razpoložljivost so motile enormne potrebe po delih za šotore, ki so bili napačno predstavljeni kot BRIMO® blagovna znamka. Hvala za razumevanje.

S priložitvijo fotografije šotora boste dokazali, da boste uporabili dobavljene dele za šotor znamke BRIMO® in s tem preprečili tudi dobavo napačnih delov.

Poizvedbe za nadomestne dele sprejemamo izključno prek tega obrazca. Prosimo, da ne zahtevate delov po telefonu ali po elektronski pošti. Polja označena z rdečo zvezdico (*) so obvezna.