Pravila in Pogoji

Ti pogoji veljaju za uporabo spletne strane www.brimo.si, ki ga upravlja BRIMO Europe BV ("Mi", "naš" ali "nam", kot kontekst dopušca)

Da sprejmete uporabo te spletne strane, in vse transakcije so prek spletne strane, je predmet teh pogojev ("Pogoji"). Svetujemo vam, da skrbno in temeljito preberite te pogoje in natisniti za poznejšo uporabo. Z brskanjem, uporabo ali registracijo z dokoncanje vsake transakcije preko naše spletne strane potrjujete, da ste prebrali, razumeli in se strinjate s temi pogoji. Ce tega ne storite, ne smete uporabljate te spletne strane.

Ob narocilu na spletnoj strani, se boste morali trgovine zagotoviti osebne podatke, vkljucno (brez omejitev) vaše ime in priimek, naslov, poštna številka, sedanje prebivališce in e-poštni naslov. Vaši osebni podatki bodo uporabljeni s pogoji našo politiko zasebnost. S sprejetjem teh pogojeve, v potrdite, da ste prebrali, razumeli in se dogovorili, da pogoji našo politiko zasebnosto.

Vsebina:

Clen 1 - Razpoložljivost storitev

Clen 2 - Informacije o podjetju

Clen 3 - Spremembe na spletnoj strani

Clen 4 - Postopek za narocilo

Clen 5 - Potrditev narocila

Clen 6 - Placilo

Clen 7 - Varnost

Clen 8 - Dostava

Clen 9 - Natancnost vsebine

Clen 10 - Reklamacije, odpovedi in zamenjave

Clen 11 - Nadomestila

Clen 12 - Garancija

Clen 13 - Lastništvo pravic

Clen 14 - Odgovornost

Clen 15 - Drugi pomembni pogoji

Clen 16 - Pišite nam

Clen 1 - razpoložljivost storitev

Naša spletna strana je namenjena za uporabo s strani ljudi, ki prebivajo v Sloveniji ("Serviced države"). Mi ne sprejemamo narocila od posameznikov zunaj teh držav.

Z oddajo narocilo preko naše spletne strane, jamcite, da ste pravno sposobni sklepanja zavezujocih pogodb, da ste stari vsaj 18 godina; ste stalno prebivališce v eni od držav Service in dostopate do naše spletne strane iz te države.

Clen 2 - Informacije o podjetju

Ki ga upravlja: Hana Szabová

Trgovanje pod imenom: BRIMO.si

Službeni naslov:

Lermontovova 911/3

81105 Bratislava

Slovaška

E-mail naslov:

brimo@brimo.si

Registrska številke: 50195000

Za DDV: SK1121316911

Clen 3 - Spremembe na spletni strane

Pridržujemo si pravico do spremembe teh pogojeve, od casa do casa. Vse spremembe bodo zacele veljati takoj, ko so objavljene na spletnje strane in se bo uporabljala za vse pogodbe za nakupe izdelkove, od tega datuma. To je vaša odgovornost kot obiskovalec na spletni strani, da prebere pogoje in vsakic, ko uporabljate to spletno strano.

Vsaka opustitev teh pogojeva, je lahko ucinkovita le, ce pisne in jih naš pooblašceni zastopnik. V tem primeru druge dolocbe teh pogojev v celoti še vedno ostala nedotaknjena.

Clen 4 - Postopek za narocilo

Oglejte si našo Kako narociti za informacije o tem, kako oddati narocilo na naši spletni strani. Vsa narocila, dana na BRIMO.si so predmet sprejema naše pogoje. (Glejte poglavje 1.2).

V postopku narocila, boste morali preveriti polje, s katerim potrdite, da ste prebrali, razumeli in se strinjajo, da sta vsebina in uporabnost teh pogojev. Mi ne bo ali obdelati narocila, razen ce so bili sprejeti ti pogoji.

Pogoje, ki veljajo v casu zakljucka pogodbe se bo uporabljal za vaše narocilo, razen ce izrecno strinjajo, da je mogoce uporabiti novejšo, revidiran razlicic.

Ob narocilu na našoj spletnoj strani, se morate registrirati pri nas in zagotavljajo uporabniško ime in geslo ("log-in podrobnosti"). Informacije, ki jih zagotavljajo na toj spletnoj strani, mora biti popolna in tocna ob vsakem casu. Vi ste odgovorni za ohranjanje zaupnosti svoje podatke za prijavo. Mi ne bo odgovoreno za kakršno koli škodo ali za izgube, ki lahko nastanejo kot posledica vsako ravnanje svojem doloceno varnost. V primeru, da imate kakršne koli pomisleke glede svoje podatke za prijavo ali seznanjeno morebitno zlorabo, nam pišite na info@BRIMO.si

Clen 5 - Potrditev narocila

Po oddaji narocila boste prejeli e-pošto od nas priznavajo, da smo prejeli vaše narocilo. Prosimo, upoštevajte, da to ne pomeni, da je vaše narocilo sprejeto. Vaše narocilo predstavlja ponudbo nam kupiti izdelek. Vsa narocila so predmet sprejema z nami, in bomo potrdili tak sprejem, ki vam jih ti pošiljajo e-pošto, ki potrjuje, da je bil proizvod odpravljen ("odpošiljanja Confirmation").Pogodba med nami ("pogodba"), se bo oblikovala šele, ko bomo odpremo izdelkov za vas. Pred tem casu, vas lahko obvesti ne bomo sprejeti narocila, ali pa ste ga lahko odpove.

Vsi izdelki, ki jih narocite prek spletne strane bo še naprej naše lastnine, dokler ne bomo prejeli vaše placilo v celoti za narocenih izdelkov.

Clen 6 - Placilo

Placila se lahko na kakršen koli nacin, naveden v razdelku Nacini Placila.

Smo obdelali placilo takoj, ko prejmemo vaše narocilo. Ko smo preverili kartico ali podatke Paypal in trenutno zalogo, postavka je pripravljena za prodajo off za dobavo.

Da se zagotovi, da je vaš kreditno ali debetno kartico ali Paypal racun ne uporablja brez vašega dovoljenja, bomo preveriti informacije, ki so v postopku narocila (ime, naslov in druge osebne podatke, ki ste jih predložile) proti ustreznih baz podatkov tretjih oseb. S sprejetjem teh pogojev, se strinjate s temi pregledi. Te informacije se uporabljaje le za preverjanje vaše identitete. Brez kreditne kontrole se izvajajo, in to ne bo vplivalo na vašo boniteto. Vse informacije, ki vam bodo obravnavano v skladu z našo politiko zasebnosti in zakonom o Varstvu Osebnih Podatkov iz leta 1998.

Bomo vaše placilo, ki ga ponudnik tretja stranka trgovskih storitev, ki je v skladu v zvezi s standardi varstva podatkov placilne panoge kartice (PCI DSS razlicica 2) nadzorovano.

Clen 7 - Varnost

Ko pridete do faze placila vašega narocila, bo varen nacin samodejno aktivira. Ta nacin se lahko prizna s kljucavnico, ki je vidna v spodnjem desnem kotu brskalnika. Varen nacin zagotavlja, da so vsi vaši podatki šifrirani za vecjo varnost.

Da bi za nas, da bi lahko obdelali vaše placilo s kreditno ali debetno kartico, vas bomo prosili za podatke o kartici. Vas bomo prosili za te vsakic, ko bi placilo za nas. Razen kot je doloceno v teh pogojih, ne bomo kontaktirali po elektronski pošti ali kako drugace zahtevati nobenih podrobnosti o placilni kartici ali varnostne informacije. Ce ne prejme nobenega e-pošto, ki zaprosi za takšne informacije, se nemudoma obrnite na našo prodajno službo.

Mi uporabljamo razumno prizadevala zagotoviti, da je ta spletna strana brez virusov in drugih škodljivih vsebin, ki bi lahko povzrocili škodo na vašem racunalniku, ceprav naredimo nobenega jamstva v tem smislu. To je vaša odgovornost, da zagotovite, da imate pravo opremo (vkljucno in brez omejitev posodabljajo protivirusne programske opreme) za varno uporabo spletnih strani. Razen, ce to zahteva veljavna zakonodaja, ne bomo odgovorni za vas ali kakršno koli izgubo ali škodo, ki jo ti utrpijo zaradi virusov ali drugih škodljivih vsebin z uporabo naše spletne strane.

Clen 8 - Dostava

Stroške dostave in casovni okviri se razlikujeje glede na naslov dostave in vrsto izdelka, ki ga želite prejeti. Za vec informacij si oglejte našo informacij o dostavi.

Trudimo se, da izpolnjujejo dobavnih rokov smo obljubljajo. Vendar pa v casih zaradi nepredvidenih dejavnikov, zamude so neizogibne. Mi se ne odgovarja za morebitne zamude ali odpovedi dostaviti proizvode v okviru predvidenih rokih, ce je zaradi okolišcin, ki ne ležijo znotraj našega nadzora v celoti ali delno povzrocajo.

Ce nihce ni na voljo na vašem domu ali naslov dostave sprejeti narocila, bo nota je prepušcena vam bo svetoval o trenutni lokaciji vašeg narocila, ki bi lahko s svojo sosedo. Druga možnost je vaše narocilo so lahko vrne eno od depojevo prevoznika, in opomba vam bo svetovalo, kako si lahko Dostavo vašega narocila.

Tveganje za poškodbe ali izgubo izdelkovo ostaja naša odgovornost do zgodnejši datum izdelek preide na vas (ki je v celoti placani za izdelek), ali na dan, je bil opravljen prvi poskus dostave.

Lahko dostavna nadomestila le v sklada s svojimi zakonskimi pravicami pod Oddaljenost predpisov o varstvu potrošnikov prodajanja 200 ali druge veljavne zakonodaje.

Clen 9 - Natancnost vsebine

Razen kot je navedeno spodaj, cena, ki jo placa, je cena, ki je bila prikazana v casu, ko smo prejeli vaše narocilo, razen v primeru napake.

Medtem ko smo uporabili naše razumno prizadevala zagotovito vse cene na spletne strane so tocne, vcasih napake so neizogibne. Ce bomo odkrili napako v ceno, vas bomo kontaktirali v najkrajšem možnem casu, da vam možnosti za ponovno potrdi z dejansko ceno ali preklice narocilo. Ce ne moremo v stik z vami, bo narocilo samodejno preklicano. Ce preklicete vendar že placali, vam bomo povrnili celoten znesek placan.

Vse cene so navedene v evrih in vkljucujejo DDV po veljavni stopnji. Izkljucuje stopnje sprošcanja, ki so prikazani v zvezi z izdelkom v naših informacij dostava.

Vse velikosti, meritve in dimenzije so približne. Skušamo prikazati cim bolj natancno, vendar ne moremo zagotoviti, da so popolnoma pravilna.

Mi uporabljamo razumno prizadevala za prikaz slike izdelkov cim bližje njihovim dejanskim zastopanjem.

Clen 10 - Reklamacije, odpovedi in zamenjave

Ki ste jih prejeli, brezplacno (glej naš oddelek vrne politika za vec informacij). Imate pravno obveznost, da sprejmejo razumno skrb za proizvode, medtem ko so v vaši lasti. Ce ne ravnate v skladu s to obveznostjo, lahko imamo pravico do tožbe proti vam za nadomestilo.

Ti pogoji ne vplivajo na vaše druge zakonske pravice, kot jih potrošnik ni namenjen za polno izkaz vaše zakonske dolocene pravice. Za vec informacij o vaši desni kot potrošnika pod zašcito predpisov za prodajo na daljavo, se obrnite na lokalne oblasti, trgovinske standarde oddeleke ali svetujejo potrošnikom centerom.

V redkih primerih je možno, da se specifikacije izdelka spremenije. Ce je temu tako, vas bomo kontaktirali v najkrajšem možnemo smo lahko, da vam ponudimo alternativo podobno izvirnego izdelko. Ce ste nezadovoljni ali niso zadovoljni s nadomestek, se obrnite na našo prodajno službo. Bomo urediti zbirko in vam vracilo svojega denarja v skladu z našo politiko nadomestilo v oddelku Nadomestila spodaj.

Ce mislite, da ste prejeli pokvarjenih, poškodovanih ali neustreznih izdelkov, nas morate obvestiti v primernem casu. Prosimo, ne izdeleke vrnete nas na prvi stopnji. Namesto, vas bomo kontaktirali, da bi razpravljali ustrezno pravno sredstvo, in vam lahko ponudimo (brez omejitev), za popravilo ali zamenjavo delov, nadomestni izdelek ali polno vracilo. Kjer vam nudimo vracilo, bomo povrnili ceno napako poškodovano ali nepravilno izdelek v celoti, vse pristojbine, dostavnih in vse razumne stroške, lahko nastanejo pri vrnitvo predmeto za nas.

Clen 11 - Nadomestila

Ce preklicete narocilo na podlagi v skladu z oddelkom Zamude zgoraj, bomo vracilo denarjo, ki ste placani po tem, ko narocenih izdelkov so se vrnili k nam. Vracilo bo na kartico ali Paypal racun, ki ga uporabljajo pri cemer je treba za red in, kot je navedeno zgoraj, je v skladu s predpisi, dolocenimi za blago poškodovano pri vracanju ali za katere smo se dogovorili za zbiranje

Clen 12 - Pravno jamstvo

Jamčimo, da je vsak naš izdelek, kupljen preko naše spletne strani, predmet relevantne prodajne pogodbe minimalno dve leti od dneva, ko je bil izdelek dostavljen. To določa zakonodaja EU, nacionalna zakonodaja pa lahko nudi dodatne pravice. Skladnost s pogodbo o prodaji pomeni, da so vsi izdelki v skladu z opisom na naši spletni strani. Pomeni tudi, da so ti izdelki namenjeni splošni uporabi v namene, za katere se po navadi uporabljajo naprave te vrste, kar se lahko upravičeno pričakuje. Pravno jamstvo krije tudi škodo, ki lahko nastane med dostavo.
V primernu neskladnosti ste upravičeni do brezplačnega popravila ali zamenjave. Če je to nemogoče ali nesorazmerno, ste upravičeni do primernega znižanja cene ali vračila denarja. Če je kupljeni izdelek poškodovan vas prosimo, da ne oklevate ter čimprej kontaktirate našo ekipo za pomoč strankam.
To pravno jamstvo ne vpliva in ne posega v katerekoli druge pravice, ki jih imate kot stranka v skladu z nacionalnimi zakoni in predpisi.

Vaše pravice v skladu s pravnim jamstvom postanejo neveljavne, če izdelek spreminja/servisira kdo drug kot proizvajalec ali serviser, ki ga priporoča BRIMO.

Uvjeti za besplatnu primjenu rezervnih dijelova i servis BRIMO® konstrukcije prvu godinu nakon kupnje.


Vsak kupec, ki dokaže, da je prevzel šotor, ki smo ga kupili pri nas pred manj kot 12 meseci iz zahteve za dele okvirja, ima pravico do brezplačnih delov šotorske konstrukcije, ne glede na to, kako je nastala škoda.

Število brezplačnih rezervnih delov okvirja je omejeno tudi z vrednostjo delov.

Deli v vrednosti 10 € (model: super jeklo in ekskluzivno jeklo) 15 € (model: vrhunsko jeklo, super aluminij, ekskluzivni aluminij, vrhunski aluminij) ima kupec brezplačno po izpolnitvi 12-mesečnega obdobja. Deli, ki presegajo vrednost popusta, se zaračunajo po veljavnem ceniku.

Postopek brezplačne prijave nadomestnih delov za gradnjo do vrednosti 10 € / 15 €

O delih okvirja se lahko pozanimate preko obrazca tukaj.

Cenik posameznih delov na zahtevo pred nakupom ali pred pošiljanjem povpraševanja po nadomestnih delih okvirja po e-pošti: brimo@brimo.si

Brezplačno zagotavljanje rezervnih delov za gradnjo ne velja, če gre za priznano pritožbo. V primeru priznane reklamacije kupec ne potrebuje brezplačnih rezervnih delov za gradnjo, saj popravilo nosimo na lastne stroške.


Zaradi nepredvidljivega vremena in podcenjevanja sidranja šotora smo brezplačno zagotovili rezervne dele za konstrukcije. Iz tega razloga ne gledamo vzrokov mehanskih poškodb šotorske konstrukcije in del šotorske konstrukcije v višini 10 € / 15 € z DDV dobavimo brezplačno, če so izpolnjeni pogoji.

Šotor ni namenjen stalni strehi!

Barva rezervnega dela okvirja se lahko razlikuje od barve konstrukcije.


Boja rezervnog dijela okvira može se razlikovati od boje konstrukcije.


Clen 13 - Lastništvo pravic

Se strinjajo z našimi pogoji potrjujete in se strinjate, da se vse avtorske in druge intelektualne lastnine na voljo le za osebno uporabo in vedno ostaja naša last vseh casov.

Lahko prenesete ali kopirate vsebine ali materiale, kot je podpora za osebno uporabo samo na naši spletni strani. Kopiranje, razmnoževanje, objavljanje, distribucija in prikazovanje vsebin ali materialov, prikazane na naši spletni strani, za katero koli drugo uporabo, je nezakonito in je z zakonom prepovedano.

Vsebina in drugih materialovi na naši spletni strani so na voljo samo za vašo osebno uporabo, in se ne sme kopirati ali uporabljati, razen ce je dogovorjeno, da z naše strani ali enega od naših predstavnikov v pooblašcenih pisnih pogojih.

Clen 14 - Odgovornost

Ob upoštevanju, da do konca tega oddelka vodil odgovornosti, ce ne bomo v skladu s temi pogoji, se mi je odgovoren samo za vas, za nakupno ceno izdelkov.

Ob upoštevanju, da do konca tega oddelka vodil odgovornosti, ne bomo odgovorni za izgube, ki izhajajo iz našega neizpolnjevanja teh pogojev, ki sodijo v naslednje kategorije: izgubo dohodka ali prihodka; izguba posla; izguba dobicka; izguba pricakovanih prihrankov; izgubo podatkovo; izguba dobrega imena ali ugleda; odpadki iz ravnanja ali v pisarni casu; ali kakršne koli posebne ali posredne izgube ali izguba dobrega imena ali ugleda.

Nic v tem sporazumu izkljucuje ali omejuje naše odgovornosti za smrt ali telesne poškodbe, ki jih naše malomarnosti; goljufije ali goljufivega zavajanja; koli kršitev obveznosti, ki jih prinaša oddelek 12 zakona o prodaji blaga iz leta 1979; izdelki z napako v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov 1987; ali katera koli druga stvar, za katero bi bilo nezakonito za nas izkljuciti ali poskus izkljuciti naše odgovornosti.

Ceprav smo uporabili naše razumno prizadevala zagotoviti, naša spletna strana izpolnjuje vse veljavne varnostne standarde, ne moremo biti odgovorni za nepooblašcenim dostopom informacij, ki nam preko naše spletne strane.

Ce je kateri koli od teh pogojev ali kakršnih koli doloci pogodbe doloci kateri koli pristojni organ za neveljavno, nezakonito ali neizvršljivo do take mere, tak izraz, se je stanje ali doloca v tem obsegu lociti od preostalih pogojih in dolocbah, ki bodo še vedno velja, da v najvecje možne meri, ki jo dovoljuje zakono.

Clen 15 - Drugi pomembni pogoji

Vse pogodbe so sklenjene v angleškem jeziku. Vse zadeve, ki se lahko pojavijo se nadaljo ureja angleško pravo in bodo predmet pristojnosti angleških sodišc.

Ti pogoji predstavlja celotene sporazume med nami in nadomešca vse predhodne razprave, korespondenco in pogajanja med nama, ki se nanašajo na njeno vsebino.

Strinjamo se, da mora imeti nobedeno od nas nobenega pravnega sredstva, v zvezi s katerim koli reprezentacije ali jamstva (ce je nedolžno ali iz malomarnosti), ki ni dolocena v teh pogojih. Strinjamo se, da je vsak, ki mora biti naša edina odgovornost v zvezi s temi izjavami in jamstvi, ki so doloceni v teh pogojih (ali je nedolžno ali iz malomarnosti) zaradi kršitve pogodbe.

Nihce drug, razena stranka tega sporazuma oseba sme imeti nobenih pravic za uveljavljanje kakršne koli izraz tega sporazuma.

Evropska komisija ima na voljo spletno stran za spletno reševanje sporov potrošnikov (SRS):http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ta platforma deluje kot osrednja točka za izvensodno reševanje sporov, ki izhajajo iz spletne prodaje ali spletnih storitev, v katere je potrošnik vključen.

Clen 16 - Pišite nam

Ce imate kakršno koli vprašanje v zvezi z ali v zvezi s temi pogoji ali na spletnoj strani, se obrnite na našo prodajno službo.

 

Pravila in Pogoji za uporabo spletne strani BRIMO

Version: 29 november 2016

Kazalo

Člen 1 - Opredelitev 
Člen 2 - Uporaba 
Člen 3 - Račun uporabnika 
Člen 4 - Uporaba spletne strani 
Člen 5 - Naročila 
Člen 6 - Dražbe 
Člen 7 - Ocene, 
Člen 8 - Zaprtje računa in Funkcionalnosti spletne strani 
Člen 9 - Zasebnost in osebni podatki 
Člen 10 - Intelektualna lastnina in informacije tretje strane 
Člen 11 - Odgovornost 
Člen 12 - Razičnost 

Člen 1 - Opredelitev

 • Račun: Račun, ki si ga mora vsak uporabnik ustvariti, da lahko naroča, sodeluje v Dražbah in pušča ocene.
 • Prodajalec (-ci) tretje strani: Tretja oseba, ki ponuja izdelke za uporabnike prek spletne strani.
 • Uporabnik: Vsak obiskovalec spletne strani.
 • Pravila in pogoji uporabe: To so Pravila in pogoji uporabe na spletnih straneh BRIMO.
 • Ocena: Ocena, ki jo lahko opravi Uporabnik BRIMO, spletne strani in/ ali prodajalcev tretje strani.
 • Dražbe: Dražbe, ki jih drži BRIMO na Spleti strani.
 • BRIMO: Hana Szabová, Lermontovova 911/381105 Bratislava
 • Spletna stran: spletna stran, ki jo aktivno najdete na BRIMO URL in katere koli druge spletne strani, URL povezavi ali aplikciji posvečeni BRIMO.

Člen 2 - Uporaba

1. Ta pravila in pogoji veljajo za vse uporabe spletne strani, vključno z uporabo računa.

2. BRIMO si pridržuje pravico do spremembe teh pravil in pogojev uporabe od časa do časa. Spremenjene Pravila in pogoje uporabe bo mogoče uporabiti takoj, ko bodo objavljeni na spletni strani. Zaradi tega je priporočljivo, da redno preverjate pravila in pogoje uporabe.

Člen 3 - Račun uporabnika

1. Da bi lahko oddali naročila, sodelovali v Dražbi in puščali ocene, je nujno da ustvarite račun. Uporabnik lahko ustvari svoj uporabniški račun tako, da navede potrebne informacije v spletni formular. Ta obrazec lahko najdete na naslovni vrstici »Nov Uporabnik?«.

2. Da lahko uporabnik ustvari Račun mora:

a. Biti star najmanj 18 let v trenutku, ko ustvari račun;
b. Imeti veljaven e-mail naslov.

3. Po tem ko je račun ustvarjen bo Uporabnik prejel potrditveni e-mail. Takoj ko bo račun aktiviran, se lahko uporabnik prijavi vanj s svojim e-mail naslovom in geslom, ki si ga je izbral.

4. Določen e-mail naslov lahko uporabite samo enkrat za ustvaritev Računa. Račun je striktno oseben in ni prenesljiv, ter je povezan z Uporabnikom, ki je račun ustvaril.

5. Uporabnik mora zagotoviti, da so informacije v Računu in katerakoli komunikacija z BRIMO pravilna, popolna in posodobljena. Popravek podatkov lahko stori vsak Uporabnik sam in sicer tako da se prijavi v Uporabniški račun in popravi te informacije.

6. Uporabnik mora svoje geslo zadržati zase in mora zagotoviti varnost da bi nepooblaščene tretje strani poznale njegovo gesli in/ ali dostopale do njegovega računa.

7. Uporabnik je dolžan, da obvesti BRIMO v primeru izgube, kraje ali (suma) zlorabe ali nepooblaščene uporabe gesla in /ali Računa, s strani tretje strani. V času dokler uporabnik ne stori prijave na BRIMO uporabnik sam drži odgovornost za kakršnokoli zlorabo gesla in/ ali Računa.

8. V primeru da BRIMO ugotovi ali ima razlog da sumi, da račun uporabljajo nepooblaščene tretje strani si BRIMO pridržuje pravico da takoj blokira dotičen račun, in povrne škodo, ki j je BRIMO morda utrpela zaradi tega uporabnika, pri tem pa BRIMO ne odgovarja za škodo, ki jo je uporabnik morda pri tem utrpel.

Člen 4 - Uporaba spletne strani

1. Uporabnik zagotavlja da se so informacije ki jih je podal pravilne, popolne in zanesljive. vidXL si pridržuje pravico za preverjanje pravilnosti podanih informacij in podatkov. Hkrati pa si pridržuje pravico a odstrani informacije in podatke Uporabnika, za katere ima dokaz da so nepravilne, ali njihove pravilnosti ni mogoče dokazati.

2. Uporabniku ni dovoljeno:

- Motijo delovanje spletne strani, ali uporabljajo programsko opremo, ki bi lahko motila delovanje Spletne strani; 
- Sproži procese ali jim še naprej dovoljuje da se nadaljujejo, za katere lahko sumi da ogroža ostale uporabnike interneta ali ogroža ostale uporabnike Spletne strani;
- se predstavlja kot drug Uporabnik.

3. Uporabniku ni dovoljeno posnemati, ali kako drugače dati na voljo ( z deeplinking ali kako drugače) Spletna stran ali kater koli del spletne strani, ne da bi pred tem imel pisno dovoljenje s strani BRIMO.

Člen 5 - Naročila

1. Splošna pravila in pogoji BRIMO in Pravila vračanja veljajo za vsa naročila izvedena preko Spletne strani. Uporabnik sprejme ta Splošna pravila in pogoje in Pravila vračanja takrat ko ustvri Uporabniški račun.

2. Za naročila preko Prodajalcev tretje strani preko Spletne strani lahko veljajo lahko veljajo posebna Splošna pravila in pogoji in Pravila vračanja. Ta lahko najdete na spletni strani Prodajalcev tretje strani. V primeru da tretja stran nima posebnih Splošnih pravil in pogojev ter Pogojev vračanja, za dogovor o nakupu med prodajalcem tretje strani veljajo Splošna pravila in pogoji in/ali Pravila vračanja BRIMO.

Člen 6 - Dražbe

1. Pogoji dražbe BRIMO se nanašajo na vse dražbe, ki jih izvaja BRIMO na Spletni strani. Uporabnik sprejme Pogoje dražbe, ko ustvari račun ali pa takrat ko sodeluje v svoji prvi dražbi.

2. Uporabniku ni dovoljeno nepošteno ali nepravilno vplivati na dražbo na kakršenkoli način.

Člen 7 - Ocene,

1. Po tem ko uporabnik izvede nakup preko Spletne strani, je uporabnik lahko pozvan s strani ali v imenu BRIMO da oceni BRIMO, Spletno stran ali prodajalca tretje strani tako da pusti oceno. BRIMO si pridržuje pravico - vendar ne obvezo- da objavi oceno na spletni strani ali jo objavi na kakršenkoli drugi način, vključno z imenom, krajem prebivališča in datumom, ko je bila ocena podana s strani Uporabnika

2. V primeru da so Ocene zbrane s strani tretje strani v imenu BRIMO, veljajo za Ocene Splošna pravila in pogoji in/ali pravila in pogoji uporabe zadevanje strani.

3. BRIMO si pridržuje pravico, a ne objavi Ocen, ali odstrani Ocene s strani tretje strani, če je dotična ocena:

 • v nasprotju z zakonodajo in veljavnimi predpisi;
 • v nasprotju javnim redom in spodobnostjo;
 • samo ocena izdelka;
 • Se ne nanaša na dotičnega Prodajalca tretje strani;
 • Vsebuje osebne informacije tretje strani;
 • Vsebuje URL povezavo ali oglas;
 • Je lažna.

Člen 8 - Zaprtje računa in Funkcionalnosti spletne strani

1. BRIMO si pridržuje pravico, da zavrne uporabnika ali zapre njegov račun, zaradi kateregakoli razloga, na primer v primeru:

- nepooblaščeno uporabo ali zlorabo Spletne strani in/ ali Računa; 
- neupoštevanje teh Pravil in pogojev uporabe ali Pogojev dražbe;
- neupoštevanje dogovorov med uporabnikom in BRIMO in/ali Prodajalcm tretje strani.

2. Poleg tega ima BRIMO pravico da omeji, zavrne ali prekliče določen način uporabe ali začasno blokira račun pred uporabo v primeru opisanim pod Členom 8.1.

3. BRIMO si vedno pridržuje pravico, da določene funkcionalnosti spletne strani niso več na voljo ali so spremenjene.

Člen 9 - Zasebnost in osebni podatki

1. Osebni podatki, ki jih Uporabnik navede na BRIMO, kot so njegovo ime in naslov, telefonske številke in e-mail naslov, so procesirani s strani BRIMO in datoteke so v lasti BRIMO. Ti podatki bodo uporabljeni s strani BRIMO za upravljanje z Računi in Dražbami, procesiranje naročil, dostava in za račune ter za možna posredovanja v sporih med strankami in Prodajalci tretje strani.

2. Ves ta čas lahko Uporabnik dostopa, popravlja ali dodaja svoje osebne podatke, tako da se prijavi v svoj račun.

3. Načeloma BRIMO ne daje osebnih tretjim stranem, razen če je to potrebno za razrešitev situacije z uporabnikom. BRIMO bo na primer podala Uporabnikovo ime in naslov, e-mail naslov in telefonsko številko Prodajalcu tretje strani, v kolikor je to potrebno za izvršitev nakupnega dogovora med Uporabnikom in Prodajalcem tretje strani. Komunikacija med Uporabnikom in Prodajalcem tretje strani se izvaja skozi e-mail aplikacijo preko BRIMO. Komunikacija se shranjuje na serverjih BRIMO in se jo lahko uporabi za:

- Pomoč uporabnikom in / ali Prodajalcem tretje strani v primeru vprašanj in / ali težav; 
- Oceni če Prodajalec tretje strani dosega svoje zahteve; 
- In za analize izboljšanja procesov.

4. Spletna stran uporablja piškotke. Piškotki se uporabljajo za zagotavljanje zapomnitve vnesenih podatkov. Poleg tega so po spletni strani razporejeni piškotki tretje strani.

5. Vsak uporabnik si lahko nastavi svoj brskalnik tako, da ne prejema piškotkov med obiskom spletnih strani. Vsekakor je mogoče da v takem primeru uporabnik ne more pravilno uporabljati vseh funkcionalnosti spletne strani ali pa je uporaba nekaterih delov strani ali Računa omejena.

6. BRIMO si pridržuje pravico shranjevanja podatkov obnašanja obiskovalcev na Spletni Strani med drugim tudi uporabljene IP naslove) če se pojavi sum zlorabe in/ ali nepooblaščenega dostopa se spletna stran uporablja preko Uporabniškega računa.

7. Za več informacij o tem kako BRIMO uporablja osebne podatke uporabnikov in razporeja piškotke na spletni strani, zato si lahko pogledate politiko zasebnosti na spletni strani.

Člen 10 - Intelektualna lastnina in informacije tretje strani

1. Če ni drugače določeno, se vse pravice, vključno z avtorskimi in drugimi pravicami intelektualne lastnine (informacije) na spletni strani rezerviral BRIMO, v kolikor jih ne pridržuje tretje strani / imetnikov dovoljenja, da dajo na voljo informacije.

2. Uporabniku je dovoljeno, da se posvetuje (navedene informacije) na spletni strani in naredijo kopije to za osebno uporabo, na primer s tiskanjem ali shranjevanjem. Vsaka druga uporaba, na primer shranjevanje in predvajanje (delov) spletne strani na ločenem spletnih straneh ali ustvarjanje povezav, hiperpovezave in deeplink do (delov) spletne strani ni dovoljeno brez izrecnega pisnega dovoljenja BRIMO.

3. Informacije na spletni strani so delno na voljo s strani tretjih oseb, kot so tretje osebe prodajalci in drugim uporabnikom (v primeru Mnenja). BRIMO ne more biti odgovoren za morebitno škodo, ki je posledica nepravilne, nepopolne ali nezakonito podatkov s strani tretjih oseb navedene na spletni strani.

4. Spletna stran lahko vsebuje povezave do zunanjih spletnih straneh. BRIMO ne more biti odgovorna za uporabo ali vsebino spletnih strani, za katere se pokaže povezava do spletne strani, ali ki imajo povezavo do spletne strani.

Člen 11 - Odgovornost

1. Uporabnik se zaveda, da v primeru naročil s prodajalcem tretje strani, pogodba o nakupu velja med uporabnikom in tretjim prodajalcem, in da BRIMO ni del tega sporazuma.

2. Kot taka BRIMO ni dolžna preveriti ali oceniti kakovost, količine ali zmogljivosti izdelkov, ki so na voljo pri prodajalcu tretje strani na spletni strani in ne morejo biti odgovorni na kakršen koli način za škodo, ki izhaja iz dejstva, da se ti podatki izkažejo za nepravilne ali nepopolne.

3. BRIMO odgovarja za škodo, ki nastane, vendar je ta odgovornost omejena na nakupno ceno zadevnega proizvoda, ki jo prodajalec tretje strani zaračuna uporabniku v vsakem primeru.

4. Odgovornost BRIMO, ne glede na naravo, je omejena na znesek, ki zavarovanje odgovornosti BRIMO povrne v zadevi.

Člen 12 - Različnost

1. Če eden ali več določil teh splošnih pogojev uporabe niso več zavezujoči, neveljavni ali neizvedljivi, bodo druga določila ostala v veljavna v celoti. V takem primeru bo BRIMO nadomestil določbo zadevno z novo določbo, ki jo določi BRIMO in približuje pomen določila, kolikor je to mogoče.

2. Za uporabo Spletne strani, uporabo računa in teh Pravil in Pogojev, veljajo Slovaški zakoni.