Brezplačna hitra dostava Razprodaja

Paviljon vrtni 4x6m

V ceni: 3 polne stene, 8 klinov in zaščitna prevleka + 5-letna garancija!

V primeru nesreče so deli okvirja prvo leto brezplačni!

Tisk oglasa na šotoru, kadar koli, tudi po dostavi!

Uporaba s strani ene osebe že v 40 sekundah!

Ta izdelek smo sposobni predati kurirju ob 13:00, ki ga običajno dostavi v 2 dneh.


Razprodaja 1 397 € Vključno z DDV Na zalogi takoj:
 • Oglaševalski šotor

  model premium aluminijastega šotora BRIMO se uporablja pri ekstremnih vetrovih do 70 km/h!
 • Paket: streha, konstrukcija, 3 ločeno odstranljive stene, pritrjene z ježkom + 8 sidrnih zatičev in zaščitni pokrov!
 • Stojalo in čas stoji za eno osebo: 40 sekund!
 • Streha in stene so 100% vodotesni. Narejena je iz zelo trpežne tkanine Oxford iz poliestrskih vlaken s PVC plastjo. Dolgo življenje!
 • Konstrukcija: aluminijasta (1,8 mm +) škarja z vijačenimi spoji iz visokokakovostnega anodiziranega aluminija s samostojnim BRIMO patentom na nogah s šestkotnikom.
 • Drage najlonske polimerne sestavljene dele z dosmrtno garancijo (takojšnja zamenjava) z boljšimi lastnostmi kot legirani spoji.
 • Zložen šotor velikosti 200x27x40cm, teža 71kg
 • Nastavitev stropa: 4 višinskih stopenj 175, 185, 195, 205
 • Tloris šotora: 400x600cm (24 m²)
 • 5-letna garancija za potrošnike

Razmišljate, kako povečati svoje podjetje? Osredotočenost na trženje je najpomembnejši korak do uspeha. Vemo, da cilj podjetja ni samo pridobiti stranko, ampak tudi ohraniti jo. Zato sta trženje in inovacije v poslu zelo pomembna. Marketing igra eno ključnih nalog za uspešno poslovanje.
Če želimo označiti trženje, ga predstavljamo z izrazi, kot so promocija, postopek načrtovanja ali poslovna politika. Zagotovo vas podjetje tudi zanima, da bi napredovali, širili ideje in sodelovali na razstavah. Svoje blago preprosto promovirate, blagovno znamko.
Ustvarite svoj oglas in ozavestite svoje stranke. Potrebujete objekte na kraju samem in strešno blago? Za vas imamo rešitev. Z oglaševalskim stojalom 4x6m dobite edinstveno oglaševanje in popolno zaščito blaga.
Odličen način za zaustavitev vremena je oglaševalsko stojalo primerno za notranjo ali zunanjo uporabo. Kot podjetje zagotovo imate dolgoletne izkušnje s prodajo na prostem. Predstavitev na prostem je povezana s tveganjem vremenskih razmer, nepredvidenih neviht v vročih poletnih dneh ali v zimskem mrazu in snegu.
Konstrukcija je trdna in odlikuje jo visoka kakovost. Izdelana iz eloksiranega aluminija. Notranja debelina od 1,8 mm zagotavlja stabilnost in vzdržljivost v močnejših sunkih vetra. Postavitev je zelo preprosta, brez truda je cenjena. Ponjave so 100-odstotno vodoodporne, oxford tkanine s poliuretansko prevleko, ki zagotavljajo ne samo UV-odpornost, ampak tudi močne padavine.
Platno je pritrjeno s klasično zadrgo in še bolj stabilno pritrditev od znotraj na konstrukcijo je pritrjena s pomočjo zank. Z našim podjetjem lahko zagotovimo tiskanje promocijskega stojala 4x6m. Metoda tiskanja je železna ali sublimacijska. Za vas lahko oblikujemo ponudbo, tako da nam pošljete logotip ali zahtevano besedilo. Navesti morate velikost in lokacijo, ki jo želite zatreti. Nastali učinek je edinstven in odlično odraža vašo blagovno znamko in predstavljeno blago. Cilj je pritegniti in predvsem prodati.