Brezplačna hitra dostava Razprodaja

Paviljon vrtni 3x4,5m

Brezplačno: 3 trdne stene + 8 zatičev in zaščitni tulec!

Brezplačni rezervni deli in gradbene storitve. Šotor lahko postavite v samo 40 sekundah!

Med 5 let garancijelahko ostaneš pri nas zatreti šotor z reklamo in kadarkoli!!


Naročila pošljemo v 12:00 takoj z oceno 2 delovnih dni.


Razprodaja 897 € Cena s DDV Na zalogi takoj:
 • Škarjasti šotor

  model vrhunskega aluminijastega šotora BRIMO se uporablja pri ekstremni sili vetra d
 • Paket: streha, konstrukcija, 3 ločeno odstranljive stene, pritrjene z ježkom + 8 sidrnih zatičev in zaščitni pokrov!
 • Stojalo in čas stoji za eno osebo: 40 sekund!
 • Streha in stene so 100% vodotesni. Narejena je iz zelo trpežne tkanine Oxford iz poliestrskih vlaken s PVC plastjo. Dolgo življenje!
 • Konstrukcija: aluminijasta (1,8 mm +) škarja z vijačenimi spoji iz visokokakovostnega anodiziranega aluminija s samostojnim BRIMO patentom na nogah s šestkotnikom.
 • Drage najlonske polimerne sestavljene dele z dosmrtno garancijo (takojšnja zamenjava) z boljšimi lastnostmi kot legirani spoji.
 • Zložen šotor velikosti 155x40x30cm, teža 49kg
 • Nastavitev stropa: 4 višinskih stopenj 175, 185, 195, 205
 • Tloris šotora: 290x430cm (12,4 m²)
 • 5 let garancije za potrošnika

Aluminijast šotor Premium Hexagon Premium je najboljši iz serije BRIMO in ponuja na evropskem trgu doslej. Šotor je zasnovan za ekstremne razmere. Prodajamo zabave za šotore s tremi stenami z zadrgo. Sidrni zatiči so običajni.
Najlonski polimerni sestavni deli imajo doživljenjsko garancijo (IMEŽNA IZMENJAVA) in ne obstaja nevarnost utrujenosti ali zloma. Čeprav je šotor Premium izdelan iz kakovostnega aluminija, to vsekakor ni enostavno. Noga v obliki šesterokotnika z dvema patentoma za samodejno zaklepanje za izjemno enostavno zlaganje.
Vodotesna strešna plošča z upognjenim spojem, ki je na notranji strani prilepljena s termo trakom in ločenimi stenami z zadrgo, da vas 100% zaščiti pred dežjem.
Konstrukcija iz eloksiranega aluminija z notranjo debelino 1,8 mm in več zagotavlja, da se šotor ne bo premikal pod zelo močnimi vetrovi! Stropni profili z debelino 1,8 mm so dodatno ojačani z notranjimi komorami.
Enostavno čiščenje zahvaljujoč visokozmogljivemu poliestru, ki odbija umazanijo Oxford. Strešni koti z ušesi za pritrditev na stranice. V ekstremnih pogojih so na vogalih dodani tudi vogali, da se vrv zasidra neposredno na konstrukcijo.
Forniamo pezzi di ricambio solo per tende pieghevoli BRIMO. Ricambi della struttura e servizio durante l'estensione di garanzia a 5 anni. Listino prezzi delle vele BRIMO su richiesta.