Brezplačna hitra dostava Razprodaja

Paviljon vrtni 3x4,5m

Brezplačno: 3 trdne stene + 8 zatičev in zaščitni tulec!

Brezplačni rezervni deli in gradbene storitve. v prvih dveh letih petletne podaljšane garancije!

Postavitev v 40 sekundah zahvaljujoč sistemu BRIMO!


Naročila pošljemo v 12:00 takoj z oceno 2 delovnih dni.


Razprodaja 897 € Cena s DDV Na zalogi takoj:
  • Vrhunski aluminijasti šotori za izjemno uporabo pri hitrosti vetra do 70km / h!
  • Paket: streha, konstrukcija, 3 samostojne odstranljive stranice, pritrjene s pomočjo ježka, zaščitna torba.
  • Stojalo in čas stoji za eno osebo: 40 sekund!
  • Streha in stene so 100% vodotesni. Narejena je iz zelo trpežne tkanine Oxford iz poliestrskih vlaken s PVC plastjo. Dolgo življenje!
  • Konstrukcija: aluminijasta (1,8 mm +) škarja z vijačenimi spoji iz visokokakovostnega anodiziranega aluminija s samostojnim BRIMO patentom na nogah s šestkotnikom.
  • Drage najlonske polimerne sestavljene dele z dosmrtno garancijo (takojšnja zamenjava) z boljšimi lastnostmi kot legirani spoji.
  • Zložen šotor velikosti 155x40x30cm, teža 49kg
  • Nastavitev stropa: 4 višinskih stopenj 175, 185, 195, 205
  • Tloris šotora: 290x430cm (12,4 m²)
  • 5 let garancije za potrošnika

Aluminijast šotor Premium Hexagon Premium je najboljši iz serije BRIMO in ponuja na evropskem trgu doslej. Šotor je zasnovan za ekstremne razmere. Prodajamo zabave za šotore s tremi stenami z zadrgo. Sidrni zatiči so običajni.
Najlonski polimerni sestavni deli imajo doživljenjsko garancijo (IMEŽNA IZMENJAVA) in ne obstaja nevarnost utrujenosti ali zloma. Čeprav je šotor Premium izdelan iz kakovostnega aluminija, to vsekakor ni enostavno. Noga v obliki šesterokotnika z dvema patentoma za samodejno zaklepanje za izjemno enostavno zlaganje.
Vodotesna strešna plošča z upognjenim spojem, ki je na notranji strani prilepljena s termo trakom in ločenimi stenami z zadrgo, da vas 100% zaščiti pred dežjem.
Konstrukcija iz eloksiranega aluminija z notranjo debelino 1,8 mm in več zagotavlja, da se šotor ne bo premikal pod zelo močnimi vetrovi! Stropni profili z debelino 1,8 mm so dodatno ojačani z notranjimi komorami.
Enostavno čiščenje zahvaljujoč visokozmogljivemu poliestru, ki odbija umazanijo Oxford. Strešni koti z ušesi za pritrditev na stranice. V ekstremnih pogojih so na vogalih dodani tudi vogali, da se vrv zasidra neposredno na konstrukcijo.
Nudimo samo nadomestne dele za zložljive šotore BRIMO. Brezplačni rezervni deli in gradbene storitve. Cenik jader BRIMO na zahtevo.