Brezplačna hitra dostava Razprodaja

paviljon vrtni 2x2m

Brezplačno: 3 trdne stene + 8 zatičev in zaščitni tulec!

Brezplačni rezervni deli in gradbene storitve. Šotor lahko postavite v samo 40 sekundah!

Tijekom 5 let garancije lahko natisnete grafiko vaš šotor kadarkoli

Ta izdelek smo sposobni predati kurirju ob 13:00, ki ga običajno dostavi v 2 dneh. Velja od ponedeljka do petka.


Razprodaja 397 € Vključno z DDV Na zalogi takoj:
 • Party šotori

  Pri močnem vetru do 60 km/h uporabljamo model jeklenega šotora Exclusive v BRIMO!!!
 • Paket: streha, konstrukcija, 3 samostojne odstranljive stranice, pritrjene s pomočjo ježka, zaščitna torba.
 • Čas postavitve šotora ene osebe: 40 sekund!
 • Strehe in stene so 100% vodotesne. Izdelana iz zelo trpežne tkanine iz poliestra Oxford iz vlaken s PVC prevleko. Dolga življenjska doba in odlična kakovost.
 • Konstrukcija: Jeklena (1 mm +) škarja z vijačnimi spoji iz visokokakovostnega jekla s samo odkrivajočimi patenti BRIMO na šesterokotne noge.
 • Drage najlonske polimerne sestavljene dele z dosmrtno garancijo (takojšnja zamenjava) z boljšimi lastnostmi kot legirani in jekleni spoji.
 • Dimenzija zloženega šotora 155x30x30cm, teža 30kg
 • Regulacija stropa: 4 višinska nivoja 175, 185,195, 205cm.
 • Tloris šotora: 195x195cm (3,8 m²)
 • 5-letna garancija za potrošnika

Dobavili smo nove modele izdelkov Exclusive. Gradbeni material je visoko kakovostno jeklo. Kako delate in delate? Jeklena konstrukcija je trdna z visokokakovostnimi notranjimi profili. Temeljne razlike so šestih nog-šestih nog, ki zagotavljajo visoko stabilnost.
Material platna je prevlečen s PVC, zagotavljamo 100% hidroizolacijo.
Drug drugačen dejavnik je temno modra jeklena konstrukcija, ki ima estetski dizajn in je zato edinstvena na trgu.
Pri izdelavi tega šotora smo zelo pomembno pozornost namenili pogostemu razpenjanju in zlaganju šotora. Med demontažo in poznejšo montažo konstrukcije na posamezne dele konstrukcije (noge in drogove) deluje sila, torej večji kot je šotor, večja teža je na določenih elementih. S stabilnimi šesterokotnimi nogami smo šotore Exclusive postavili v najvišjo kategorijo jeklenih šotorov.
Druga pomembna točka je, v kakšnih vremenskih razmerah bo šotor uporabljen. Ni pomembno le, ali lahko šotor zdrži močan veter in odlično obvlada šotor, ampak tudi, ali je šotor nepremočljiv. Šotor vrhunskega jekla 2x2m je stabilen, močan in vodoodporen zabavni šotor. Paket vključuje konstrukcijo, strešno pločevino in 3 bočne stene. Nudimo brezplačno pošiljko za gradnjo in platneno vrečko, sidrne zatiče, ki so potrebni za zasidranje stojala na travnato območje.

Odstranljive stene je mogoče poljubno kombinirati in slabo vreme vas ne bo ustavilo pri bivanju na vrtu.
Šotor za zabave 2x2m kupci uporabljajo ne le za osebne namene kot ostrešje rojstnodnevnih zabav ali vrtnih žarov, našlo se je v mnogih oglaševalskih agencijah in gostinskih podjetjih. Idealno je pomočnik pri vseh poslovnih in življenjskih dogodkih.