paviljon vrtni 2x2m

Komplet 3 polne stranice gratis!

5-letna garancija za potrošnika

Hitra uporaba zahvaljujoč sistemu BRIMO!


Naročila pošljemo v 12:00 takoj z oceno 2 delovnih dni.


471.19 € Prihranite: 154.19 € 317 € Cena s DDV
  • Vrhunski jekleni šotori za profesionalno uporabo, moč vetra do 55km/h!
  • Paket: streha, konstrukcija, 3 samostojne odstranljive stranice, pritrjene s pomočjo ježka, zaščitna torba.
  • Čas postavitve šotora ene osebe: 40 sekund!
  • Strehe in stene so 100% vodotesne. Izdelana iz zelo trpežne tkanine iz poliestra Oxford iz vlaken s PVC prevleko. Dolga življenjska doba in odlična kakovost.
  • Konstrukcija: Jeklena (1,1 mm +) škarja z vijačnimi spoji iz visokokakovostnega jekla s samo odkrivajočimi patenti BRIMO na šesterokotne noge.
  • Drage najlonske polimerne sestavljene dele z dosmrtno garancijo (takojšnja zamenjava) z boljšimi lastnostmi kot legirani in jekleni spoji.
  • Dimenzija zloženega šotora 155x30x30cm, teža 34kg
  • Regulacija stropa: 4 višinska nivoja 175, 185,195, 205cm.
  • Tloris šotora: 195x195cm (3,8 m²)
  • 5-letna garancija za potrošnika

Dodali smo nove modele PREMIUM izdelkov. Gradbeni material je visokokakovostno jeklo. Kaj jih dela drugačne in edinstvene? Jeklena konstrukcija je trdna s kakovostnimi notranjimi profili. Osnovna razlika so šestkotne noge - šesterokotne noge, ki zagotavljajo visoko stabilnost.  
Material platna je prevlečen s PVC, zagotavljamo 100% hidroizolacijo.
Drug drugačen dejavnik je temno modra jeklena konstrukcija, ki ima estetski dizajn in je zato edinstvena na trgu.
Pri výrobe tohto stanu sme venovali veľmi dôležitú pozornosť na časté rozkladanie a skladanie stanu. Pri rozložení a následnom zložení konštrukcie pôsobí sila na jednotlivé časti konštrukcie (nohy a tyčky), to znamená, že čím väčší je stan, tým sa kladie väčšia váha na určité elementy. Prostredníctvom stabilných hexagonových nôh sme zaradili PREMIUM stany do najvyššej kategórie oceľových stanov.
Druga pomembna točka je, v kakšnih vremenskih razmerah bo šotor uporabljen. Ni pomembno le, ali lahko šotor zdrži močan veter in odlično obvlada šotor, ampak tudi, ali je šotor nepremočljiv. Šotor vrhunskega jekla 2x2m je stabilen, močan in vodoodporen zabavni šotor. Paket vključuje konstrukcijo, strešno pločevino in 3 bočne stene. Nudimo brezplačno pošiljko za gradnjo in platneno vrečko, sidrne zatiče, ki so potrebni za zasidranje stojala na travnato območje.

Odstranljive stene je mogoče poljubno kombinirati in slabo vreme vas ne bo ustavilo pri bivanju na vrtu.
Šotor za zabave 2x2m kupci uporabljajo ne le za osebne namene kot ostrešje rojstnodnevnih zabav ali vrtnih žarov, našlo se je v mnogih oglaševalskih agencijah in gostinskih podjetjih. Idealno je pomočnik pri vseh poslovnih in življenjskih dogodkih.