Blog: Komercialno stojalo za vaše podjetje

Komercialno stojalo za vaše podjetje

06.11.2018 · Administrátor

Če iščete šotor za prikazovanje blaga. Nepremočljiva, cenovno ugodna, enostavna postavitev v 40 sekundah, hiter transport stojala

Če iščete predstavitveni šotor, nameravate sodelovati na razstavah, tržnicah ali ste podjetje, ki organizira poročna slavja, urejanje - prebranjte tega članka, zagotovo vas bomo navdihnili!


Dobro je izbrati


Zelo dobro vemo, naš cilj je biti uspešen podjetnik. Za uspeh moramo narediti na tisoče stvari. Lahko bi rekli, da je izbira šotora le podrobnost. Vendar svet temelji na podrobnostih. To so podrobnosti, ki tvorijo eno celoto. Uspešni podjetniki vidijo priložnosti in jih izkoriščajo. Internet je odlično orodje za hitro komunikacijo v današnjem času, kar je dobesedno varčevalo časa - lahko naredite celo naročilo on-line. Zdaj pa ste v dilemi izbire in še posebej, ali izberete pravega. Razmislite o poslih, ki primerjajo cene, poiščite razpoložljivost, pregledajte podjetja in preglede. Gre za vašo naložbo in pričakujete dober izdelek.

BRIMO Exclusive komercialni šotor - stabilno in reprezentativno stojalo. Po želji jo lahko združite in uporabite kot zračno, a tudi zaprto streho s tremi polnimi stenami. Zmanjšali smo težo in povečali moč. In zdaj vam bomo povedali, kaj smo izboljšali, in zato je popolnoma drugačno od konkurence. Zunanjo prostornino konstrukcije smo zmanjšali za samo 2 mm in jo dodali notranjim stenam.

To filozofijo smo uporabili tudi za tkanino, ki ima zaradi najnovejše tehnologije visoko gostoto vlaken. Postavitev šotora je preprosta. To lahko storite v 40 sekundah. Odlično ne? Posebna termoplastična prašna barva ustvarja mat učinek konstrukcije, ki daje šotoru edinstvenost na trgu. Barva preprečuje korozijo in je odporna na obrabo. Cena je na voljo, izbirate lahko med različnimi velikostmi in barvami, nudimo 5 letno garancijo, v prvih dveh letih pa imate rezervne dele brezplačno.


Nekaj dodatnega

Kaj pa pridobivanje izvirnosti in zatiranje šotora z logotipom podjetja ali motiva? Šotor lahko natisnete v našem podjetju. Računamo čas od 5 dni do tri tedne. Vse je odvisno od intenzivnosti tiskanja. Pošljite nam logotip ali temo in ponudili bomo ponudbo. Na jeklenih stojnicah uporabljamo nalepke. Potrebujemo logotip ali temo v vektorju .eps, .ai, .pdf z vektorjem.

Ponujamo vam ne le kakovosten izdelek, temveč bomo poskrbeli za vašo stojnico z garancijo 5 let! Veseli nas, da boste našli čas za branje tega bloga. Od svojega časa ste vložili v izboljšanje poslovnega načrta. Čestitamo in veselimo se vašega uspeha. Vaš BRIMO TEAM

Delite na Facebooku