Blog: Komercialni paviljon na božičnih trgih

Komercialni paviljon na božičnih trgih

13.11.2018 · Administrátor

Enostavna postavitev in sestava, dostava do enega dana, vodoodporna, ščiti vaše blago pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Širok izbor, ugodne cene in zadovoljstvo strank. Uživajte Božično atmosfero

Božični prazniki so eden izmed najlepših praznikov v letu. Ne moremo čakati na božično vzdušje, zasneženo naravo, skupaj z našo družino. Okrasite koče, okrasite božično drevo, pecite dobrote in zberite darila. Po celem letu se je potrebno sprostiti, skrbeti za družino in uživati v lepoti svetleče pokrajine.

Priljubljene dogodki vključujejo tradicionalne božične trge. Predbožično razpoloženje, osvetljeno mesto, dobrote, srečanje s prijatelji so dodali naši predbožični trenutki.


Najem ali nakup prodajnega stojala


Iz radovednosti sem pogledala, kako so se dejansko zgodile najemne stojnice. Spoznala sem, da je treba najemnine obravnavati že poleti. Potrebno je prijaviti se na mesto, izpolniti prijavnico, plačati opcijo in zmagati na tekmovanju. Cene najema so različne in bila sem popolnoma presenečena. Odvisno od mesta, na katerem potekajo trgi, pa tudi od lokacije stojnice. Največji znesek je plačan za okrepčevalnice, najnižji znesek je okoli 316 € na dan. Največji znesek za okrepčevalnico znaša 1.216 € na dan! Cena stojnice za božično darilo je okoli 50 evrov na dan in največ 152 evrov na dan. Morda kot obiskovalci nismo nikoli spoznali, kaj mora storiti prodajalec. Videli smo božične pesmi, odlično vzdušje, uživali v vroči medici in morda čez nekaj časa ste srečali svoje prijatelje. Vendar se mora prodajalec ukvarjati s tem vprašanjem. Je zelo dobro investirati do lastnega komercialnega šotora. V primerjavi z najemnimi cenami, glede na vaš okus in težo, izberete stojalo za zlaganje, kakovost, odločite se za barvo in ga lahko uporabljate celo leto, ne samo med Božičem. Stojnico si lahko potlačite z napisom predstavljenega blaga ali logotipa, ki ga prav tako smatram za odlično naložbo. Ni vam treba skrbeti za izbiro šotora - imate svoje.

BRIMO podjetje ponuja šotore s blagovno znamko z garancijo 5 let. Postavitev lahko upravljate v 40 sekundah, kar vsak prodajalec ceni. Oglejte si izdelke na naši spletni strani in izberite stojalo, ki vam ustreza po vašem okusu in ceni. BRIMO TEAM


Delite na Facebooku