Blog: Zložljiv šotor za vinske festivale

Zložljiv šotor za vinske festivale

06.11.2018 · Administrátor

Vinske festivale brez kritine je tveganje, ne bodite presenečeni zaradi vremena! Idealna izbira za ponudnike vin. Visoka kakovost stojala in stabilnost, hitra postavitev. To odlično za vas

Vinske festivale spadajo med redne praznike, ki uživajo veliko popularnost. Vinarji svoje izdelke predstavljajo kot dopolnilo predjedom, ki so nepogrešljiva za vino. Šotori za zabave niso samo za poklicne namene, ampak z malo organizacijo lahko to akcijo pripravite v svojem domu.

Idealna izbira je zložljiv šotor, ki ga lahko preprosto razporedite na vrtu. 

Vinarji - prodajalci ali vaši gostje so zaščiteni pred vremenskimi vplivi in se lahko začne degustacija. Na strokovni degustaciji ne boste le okusili odličnih vin, temveč boste izvedeli tudi nekaj o vinski kulturi. Za ljubitelje vina je ta trenutek zelo pomemben. Dobra izbira party šotora bo prinesla popoln učinek.


Prednosti vinskih praznovanj v šotoru


Vas skrbi vreme? Kakovost strešne folije ščiti ne le pred soncem ampak tudi za dež. Vreme ne bo prekinilo predstavitve ali zasebnega dejanja. 

Za hladnejše vreme je možnost uporabe grelniki Piramida mini ali Etna mini. Pomembno je zagotoviti pretok zraka v šotor!

in terasni plinski grelniki bodo zagotovili, da vaši gostje ali trgovci niso zamrznjeni in rezultat učinek je preprosto odlična. Poleg tega je lahko šotor za zabavo urejen v vinskem slogu, ki odraža temo in njen namen.

Primerno stojalo s številom gostov in količino prisotnih blaga. Glede na to, organizator vinske festivale v šotoru stranke, ki jih potrebujete, da izberete idealno mesto za predstavitev in tudi bodite mobilni.

Po načrtovanem številu gostov je lahko dolg 8 metrov, kar gostom zagotavlja dovolj prostora. V primeru ureditve majhnega tokokroga je primeren manjši šotor, ki za razstavo zahteva le majhno površino. Če želite ponuditi sedenje in utelešiti različne stojnice, je velika stranka šotor racionalna izbira. Za to je še dovolj prostora za ples in je za vse poskrbljeno.


Oprema za praznovanja vina


Sedenje in jedilnica sta dobra tudi za vinske zabave. LIFETIME zložljive mize in stoli so znani po svoji trajnosti in skladiščenju. Čez nekaj časa ne spremeni barve ali moči. Osvetlitev v šotorih ne bi smela povzročiti svetle svetlobe, temveč bi morala oddaja tople tone, da bi ustvarila odlično razpoloženje.

Z izbiro ustreznega šotora in opremo bo vaša predstavitev ali zasebni dogodek nepozaben. Trenutke, ki jih preživimo v prijetnem okolju, predstavljajo neverjetno doživetje, ki je za nas nesporna oblika zabave in sprostitve.

Naše podjetje ponuja širok izbor spektra šotorov, ogrevanje teras in jedilnico. Za vaš dogodek vam bomo zagotovili popolno opremo. Tukaj ste na pravem mestu :)


Delite na Facebooku