Brezplačna hitra dostava Razprodaja

Vrtni paviljon za zabave 2x2m

Brezplačno: 3 trdne stene + 8 zatičev in zaščitni tulec!

Brezplačni rezervni deli in gradbene storitve. Šotor lahko postavite v samo 40 sekundah!

Tijekom 5 let garancije lahko natisnete grafiko vaš šotor kadarkoli

Ta izdelek smo sposobni predati kurirju ob 13:00, ki ga običajno dostavi v 2 dneh. Velja od ponedeljka do petka.


Razprodaja 497 € Vključno z DDV Na zalogi takoj:
 • Škarjasti šotori

  model Ekskluziven aluminij v BRIMO uporabljamo pri vetru do 60km/h!!!
 • Komplet 3 trdnih sten + platnena vreča in gradbena torba, 8 sidrnih zatičev!
 • Stojalo in čas stoji za eno osebo: 40 sekund!
 • Strehe in stene so 100% vodotesne. Izdelana iz zelo trpežne tkanine iz oxforda iz poliestrskih vlaken s prevleko iz poliuretanske impregnacije. Dolgo življenje!
 • Konstrukcija: aluminijasta (1,1 mm +) škarja z vijačnimi spoji iz visokokakovostnega anodiziranega aluminija s samoodkrivajočimi patenti BRIMO na šesterokotnih nogah.
 • Dimenzija zloženega šotora 155x30x30cm, teža 23kg
 • Drage najlonske polimerne sestavljene dele z dosmrtno garancijo (takojšnja zamenjava) z boljšimi lastnostmi kot legirani spoji.
 • Nastavitev stropa: 4 višinskih stopenj 175, 185, 195, 205cm
 • Tloris šotora: 200x200cm (4 m²)
 • 5-letna garancija za potrošnika

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in povpraševanja strank smo paleto izdelkov obogatili z obdelavo aluminija 2x2m stojala za škarje.
Konstrukcija je izdelana iz eloksiranega aluminija in iz visokokakovostnih materialov vestno obdelavo smo dosegli najboljšo kakovost.
V primerjavi z jeklom je aluminij za tretjino lažji, kar strankam včasih daje vtis, da je aluminijasto stojalo lahko in ni trdno. Je pa ravno obratno. Okrepili smo notranje profile in tako stojalo škarje preseglo stabilnost in trdnost boljših jeklenih šotorov. Poleg tega aluminij ne nagiba k rjavi.
Aluminijasta stojala so primerna za ekstremne pogoje. Konstrukcija je dovolj močna in s šestkotnimi profili zagotavlja največjo stabilnost. Najlonske kape postavljajo nove standarde glede trajnosti. Šestkotne noge v šotoru so opremljene s stopalom, tako da je stabilnost stojala zagotovljena tudi na neasfaltirani površini. Nudimo vam brezplačne sidrne zatiče za pritrditev stojala.
Vijačeni sestavni deli konstrukcije omogočajo zamenjavo dela, kar nenehno podaljša življenjsko dobo stojala. Veliko bolj ugodno je zamenjati en kos kot ponovno kupiti celotno strukturo. Notranji profili aluminijaste škarje so 1,2, kar zagotavlja bolj kakovostno in stabilno obdelavo.  
Strešni list in stranske plošče so pritrjeni z Velcro na streho šotora in na stranice s klasično zadrgo. Zlepljeni spoji in kakovostna tkanina zagotavljajo 100-odstotno vodoodpornost, stene so odporne proti UV-sevanju z zmanjšano vnetljivostjo.
Z 2x2m dobite fleksibilnost in mobilnost. Stojalo je enostavno prenašati, njegova postavitev pa traja manj kot minuto. Za sestavljanje stojala ni potrebna nobena druga oseba, brez orodja. Izjemno kvaliteten izdelek, ki si zasluži vašo pozornost.