Brezplačna hitra dostava Razprodaja

Vrtni paviljon 3x6m

V ceni: 3 polne stene, 12 klinov in zaščitna prevleka + 5-letna garancija!

V primeru nesreče so deli okvirja prvo leto brezplačni!

Tisk oglasa na šotoru, kadar koli, tudi po dostavi!

Uporaba s strani ene osebe že v 40 sekundah!

Ta izdelek smo sposobni predati kurirju ob 13:00, ki ga običajno dostavi v 2 dneh.


Razprodaja 697 € Vključno z DDV Na zalogi takoj:
 • Prodajni šotor

  model Super steel za profesionalno rabo v BRIMU, uporabljamo pri vetru do 50km/h!!!
 • Paket: streha, konstrukcija, 3 samostojne odstranljive stranice, pritrjene s pomočjo ježka, zaščitna torba.
 • Čas postavitve in zložitve z eno osebo: 40 sekund
 • Debelina materiala stranic in strehe: 330g/m2 gostota vlakna 450D HI-TECH
 • Konstrukcija: škarjasta z vijačnimi spoji iz visoko legiranega jekla
 • Najlonski patent BRIMO z zaklepanjem na jekleni konstrukciji je močnejši od patenta BRIMO na super šotore. Hkrati zagotavlja še lažji razpad.
 • Praškasta barva konstrukcije: termoplastična
 • Regulacija stropa: 4 višinska nivoja 175, 185,195, 205cm.
 • Zložen šotor velikosti 155x40x23cm, teža 56kg
 • Tloris šotora: 290x570cm (16,5 m²)
 • 5 let garancije za potrošnika

Super Vrtni paviljon 3x4,5m vam je v pomoč tako na prostem kot v notranjih prostorih. Našemu jeklenemu paviljonu lahko zaupate, saj je izdelan iz kakovostnega jekla in vzdrži tudi močan veter. Številni BRIMO patenti delajo iz njega poseben razred jeklenih paviljonov.
Je lažji in še močnejši. Gre v nasprotno smer kot drugi paviljoni, ki povečujejo debelino konstrukcije in s tem tudi težo, debelino notranjih sten pa ne spreminjajo. Mi delamo ravno nasprotno, zmanjšali smo zunanjo debelino konstrukcije za približno 2 mm in dodali smo na notranjih stenah, s čemer smo zmanjšali težo, moč pa povečali.
Enako filozofijo smo uporabili pri tkanini, ki ima sedaj zahvaljujoč najnovejši tehnologiji zelo visoko gostoto vlaken in visoko vzdržljivost kljub nizki teži. UV zaščita skupaj s kakovostnimi materiali in impregnacijo platna zagotavlja barvno obstojnost.
BRIMO sistem olajša postavitev, ker se konstrukcija samodejno zaskoči. Zložljiv paviljon enostavno zložite, konstrukcija se sprosti z rahlim potegom. Še hitreje in brez napora !!! Pritrditev z ježkom na strehi in stranicah po celem obodu zagotavlja popolno zavetrje v notranjosti. Popolnoma jeklena konstrukcija, izdelana iz legiranega jekla, zagotavlja dolgo življenjsko dobo, z nižjo težo paviljona.
Posebna termoplastična praškasta barva ustvarja pastelni matni učinek konstrukcije, kar dela paviljon edinstven na trgu. Barva zagotavlja odpornost proti koroziji in obrabi.
Servis zagotavljamo samo za zložljive paviljone BRIMO. Brezplačni rezervni deli in gradbene storitve. Rezervni deli platen BRIMO, cenik na zahtevo.