Brezplačna hitra dostava Razprodaja

Škarski paviljon 4x4m

V ceni: 3 polne stene, 8 klinov in zaščitna prevleka + 5-letna garancija!

V primeru nesreče so deli okvirja prvo leto brezplačni!

Tisk oglasa na šotoru, kadar koli, tudi po dostavi!

Uporaba s strani ene osebe že v 40 sekundah!

Ta izdelek smo sposobni predati kurirju ob 13:00, ki ga običajno dostavi v 2 dneh.


Razprodaja 897 € Vključno z DDV Na zalogi takoj:
 • Promo šotor

  model premium aluminijastega šotora v BRIMO se uporablja pri ekstremni sili vetra do 70km/h!!!
 • Paket: streha, konstrukcija, 3 ločeno odstranljive stene, pritrjene z ježkom + 8 sidrnih zatičev in zaščitni pokrov!
 • Stojalo in čas stoji za eno osebo: 40 sekund!
 • Streha in stene so 100% vodotesni. Narejena je iz zelo trpežne tkanine Oxford iz poliestrskih vlaken s PVC plastjo. Dolgo življenje!
 • Konstrukcija: aluminijasta (1,8 mm +) škarja z vijačenimi spoji iz visokokakovostnega anodiziranega aluminija s samostojnim BRIMO patentom na nogah s šestkotnikom.
 • Drage najlonske polimerne sestavljene dele z dosmrtno garancijo (takojšnja zamenjava) z boljšimi lastnostmi kot legirani spoji.
 • Zložen šotor velikosti 200x27x27cm, teža 56kg
 • Nastavitev stropa: 4 višinskih stopenj 175, 185, 195, 205
 • Tloris šotora: 400x400cm (16 m²)
 • 5-letna garancija za potrošnike

Ali se nameravate udeležiti dogodkov in se morate nepozabno predstaviti? Promostan je odlična izbira in hkrati neločljiv spremljevalec pri organizaciji dogodkov, konferenc, obletnic, sejmov ali razstav. Promostan jasno opisuje vašo blagovno znamko, s katero prihajate na trg. Ob razstavah, kot je razstava avtomobilov, kjer je predstavljen nov dizajn avtomobilov z izboljšano aerodinamiko, je uporaba promocijskega stojala 4x4m svojstvena. Ta stojala so narejena iz aluminijastih konstrukcij. Promostánky odlikujeta visoka kakovost in stabilnost. Ker so aluminijasti, so lahki, vendar zelo robustni. Zahvaljujoč lahki konstrukciji in škarjastim sistemom je ravnanje zelo enostavno in enostavno. Postavitev stojala je možna v 40 sekundah. Material šotorskega platna je prevlečen s poliuretanom. Za tkanino sta značilna nepremočljiva in dolga življenjska doba. Ker imajo noge konstrukcije dva trdna najlonska samozapiralna sistema, je razstavljanje stojala precej preprosto. Prihranjeni čas lahko na primer uporabite za pripravo promocijskih materialov ali postavite števec udeležencev.
Uporabite promocijsko kabino za učinkovito predstavitev, bolj prilagodljivo in mobilno. Na voljo so v naslednjih barvah: zelena, črna, bela, bež, rdeča in modra. Na podlagi teh barv se lahko popolnoma ujemate z vašo blagovno znamko ali okoljem.
S tiskanim stojalom zagotavljamo 100% uspeh. Uspeh temelji tudi na možnostih. Glede na uporabo vseh razpoložljivih informacij na vaš uspeh vpliva tudi dejavnik, kako lahko izboljšate svoj marketinški cilj. S pritiskom na stojalo boste dobili izvirno rešitev in stranki bo že na prvi pogled jasno, v kateri sektor se premikate. Stojalo lahko natisnete z likanjem ali sublimacijo.
Enostavno nam pošljite potrebno besedilo ali logotip v vektorju .pdf, .eps in naš oddelek bo na podlagi predloženih podatkov pripravil ponudbo. Lahko se natisne platno, ovratnik in zunanje strani platna. Pomembno je navesti število in velikost potrebnega tiska. Ti podatki morajo biti jasno in dobesedno 100-odstotni - razumeti jih bomo kot proizvajalca in kupca, saj bodo ti podatki v tem primeru uspešnost, vaše zadovoljstvo pa najpomembnejše.

Cene so različne, odvisno od načina tiskanja. Metoda z železom je enostavnejša, traja približno 2 - 3 delovne dni, metoda sublimiranja v 1-2 tednih. Vse je odvisno od težavnosti tiskanja. Verjamemo, da je izid pomemben. Rezultat je vrsta dejanj, porabljenih za popoln poslovni cilj, ki ga boste zagotovo pridobili na promocijski stojnici. Nudimo samo nadomestne dele za skladne gravote BRIMO. Brezplačni rezervni deli in gradbene storitve. Cenik BRIMO jeder za toploto.