Reklamni paviljon 3x6m

Komplet 3 polne stranice gratis!

5-letna garancija za potrošnika

Hitra uporaba zahvaljujoč sistemu BRIMO!


Naročila pošljemo v 12:00 takoj z oceno 2 delovnih dni.


733.88 € Prihranite: 246.88 € 487 € Cena s DDV
  • Vrhunski jekleni šotori za profesionalno uporabo, moč vetra do 55km/h!
  • Paket: streha, konstrukcija, 3 samostojne odstranljive stranice, pritrjene s pomočjo ježka, zaščitna torba.
  • Čas postavitve šotora ene osebe: 40 sekund!
  • Strehe in stene so 100% vodotesne. Izdelana iz zelo trpežne tkanine iz poliestra Oxford iz vlaken s PVC prevleko. Dolga življenjska doba in odlična kakovost.
  • Konstrukcija: Jeklena (1,1 mm +) škarja z vijačnimi spoji iz visokokakovostnega jekla s samo odkrivajočimi patenti BRIMO na šesterokotne noge.
  • Drage najlonske polimerne sestavljene dele z dosmrtno garancijo (takojšnja zamenjava) z boljšimi lastnostmi kot legirani in jekleni spoji.
  • Dimenzija zloženega šotora 155x50x30cm, teža 70kg
  • Regulacija stropa: 4 višinska nivoja 175, 185,195, 205cm.
  • Tloris šotora: 290x580cm (16,8 m²)
  • 5-letna garancija za potrošnika

Z mobilnim poročnim šotorom 3x6m lahko proslavite slavnostni poročni sprejem tik ob jezeru ali na vašem vrtu. Stabilni šotori so odlična izbira zlasti na prostem. Zagotavljajo zaščiten in suh prostor tudi v primeru kratkoročne vremenske spremembe.
Poročni šotor 3x6m je postal priljubljen zaradi svoje velikosti in možnosti, da povabi več gostov. Veliki poročni šotori so idealni za velike trenutke. Zagotavlja dovolj prostora za spektakularna praznovanja.
Zahvaljujoč enostavnemu sistemu škarj lahko fleksibilno uporabite hitro porazdelitev jeklene konstrukcije. Seveda je sestava stojala prav tako enostavna. Dno stopala šotora v obliki šesterokotnika je opremljeno s povečano robustno peto, ki ima za posledico da se šotor ne potopi niti po neasfaltiranih tleh in vedno ostane stabilen.
Šestkotni profil jeklenega stopala zagotavlja največjo stabilnost. Jeklena konstrukcija je na voljo v kraljevski modri barvi. Najlonske kapice ščitijo jeklene škarjaste profile in strešno tkanino pred poškodbami ne le med uporabo, ampak tudi med prevozom. Na ta način se podaljša življenjska doba strehe.
Drsni profilni spoji so prevlečeni z dragim najlonom (najlon je zelo odporen na udarce), ki preprečuje trenje in praske jekleni konstrukcijski profili. To olajša montažo in demontažo.

Streha in stranski deli so 100% vodoodporni, odporni na UV žarke in se nanesejo z Velcro. Pritrdilni patenti zagotavljajo enakomerno napetost strehe. Razprostirano platno izgleda gladko in popolno.
Na voljo Zasnova z vrati in okni, ki omogočajo več svetlobe, da prodre v šotor, kar omogoča pogled na okolico in ne izgleda zaprto. Če je sonce premočno, lahko zaprete okna. Poročno stojalo PREMIUM 3x6m je odlična izbira za preživljanje izjemnih življenjskih dogodkov z nepozabnimi izkušnjami.