Pop up šotor 3x3m

Komplet 3 polne stranice gratis!

Brezplačni nadomestni deli v prvih dveh letih 5-letne podaljšane garancije!

Hitra uporaba zahvaljujoč sistemu BRIMO!


Naročila pošljemo v 12:00 takoj z oceno 2 delovnih dni.


669.85 € Prihranite: 221.85 € 448 € Cena s DDV
  • Ekskluzivni aluminijasti šotori za profesionalne namene, uporabljajte pri hitrosti vetra do 50km / h!
  • Paket: streha, konstrukcija, 3 samostojne odstranljive stranice, pritrjene s pomočjo ježka, zaščitna torba.
  • Stojalo in čas stoji za eno osebo: 40 sekund!
  • Strehe in stene so 100% vodotesne. Izdelana iz zelo trpežne tkanine iz oxforda iz poliestrskih vlaken s prevleko iz poliuretanske impregnacije. Dolgo življenje!
  • Konstrukcija: aluminijasta (1,2 mm +) škarja z vijačnimi spoji iz visokokakovostnega anodiziranega aluminija s samoodkrivajočimi patenti BRIMO na šesterokotnih nogah.
  • Drage najlonske polimerne sestavljene dele z dosmrtno garancijo (takojšnja zamenjava) z boljšimi lastnostmi kot legirani spoji.
  • Dimenzija zloženega šotora 155x30x30cm, teža 36kg
  • Nastavitev stropa: 4 višinskih stopenj 175, 185, 195, 205cm
  • Tloris šotora: 290x290cm (8,4 m²)
  • 5-letna garancija za potrošnika

Hexagon Exclusive aluminij kiosk je zasnovan za profesionalne namene. Zahvaljujoč udobni teži in visoki stabilnosti šesterokotnih nog, ga boste zagotovo vzljubili. V ceni je vse vključeno: 3 trdne stene in komplet sidrnih zatičev, da šotor ne bi pihal. Stojalo je izdelano iz najkakovostnejšega aluminija z debelino do 1,2 mm in več je najlažji zložljivi šotor naše ponudbe (majhna teža), hkrati pa je drugi najbolj trpežen šotor BRIMO, zahvaljujoč močnemu najlonskemu spoju in debelini aluminijastega profila 1,2 mm z nogami v obliki 6 -V igro. 100% vodoodporen OXFORD z dolgo življenjsko dobo je samoumeven. 
Vsaka noga ima 2 najlonska samozaporna sistema za še hitrejše razstavljanje. Vijačne povezave so standardne za vse izdelke BRIMO za enostavno zamenjavo delov, ki jih podarjamo brezplačno! Najlonski zglobi za gladko in gladko zlaganje šotora so tako močni, da jim dajemo doživljenjsko garancijo s takojšnjo zamenjavo!
Pogoj, ki ga izpolnjujejo vsi naši šotori, je tudi 100-odstotni vodoodporen šotor. Vodotesni spoj je zložen in od znotraj lepljen s termo trakom. Tkanina je vodoodporna in dodatno impregnirana s poliuretansko plastjo. Hidroizolacija je ena glavnih značilnosti, zato ničesar ne prepuščamo naključju!
Konstrukcija iz eloksiranega aluminija z notranjo debelino 1,2 mm in več zagotavlja, da lahko šotor prenese tudi zahtevne pogoje. Za aluminijaste ekskluzivne šotore je značilno veliko uporabno razmerje moči in majhna teža.
Enostavno čiščenje zahvaljujoč visokozmogljivemu poliestru, ki odbija umazanijo Oxford. Strešni koti z ušesi za pritrditev na stranice. V ekstremnih pogojih so na vogalih dodani tudi vogali, da se vrv zasidra neposredno na konstrukcijo.
Nudimo samo rezervne dele za zložljive šotore BRIMO. V prvih dveh letih podaljšane garancije 5 let brezplačni nadomestni deli. Cenik BRIMO jadra po naročilu.