Brezplačna hitra dostava Razprodaja

Paviljon za zabave 4x8m

V ceni: 3 polne stene, 12 klinov in zaščitna prevleka + 5-letna garancija!

V primeru nesreče so deli okvirja prvo leto brezplačni!

Tisk oglasa na šotoru, kadar koli, tudi po dostavi!

Uporaba s strani ene osebe že v 40 sekundah!

Ta izdelek smo sposobni predati kurirju ob 13:00, ki ga običajno dostavi v 2 dneh.


Razprodaja 1 697 € Vključno z DDV Na zalogi takoj:
 • Poročni šotor

  model premium aluminijastega šotora v BRIMO se uporablja pri ekstremni sili vetra do 70km/h!!!
 • Paket: streha, konstrukcija, 3 ločeno odstranljive stene, pritrjene z ježkom + 12 sidrnih zatičev in zaščitni tulec!
 • Stojalo in čas stoji za eno osebo: 40 sekund!
 • Streha in stene so 100% vodotesni. Narejena je iz zelo trpežne tkanine Oxford iz poliestrskih vlaken s PVC plastjo. Dolgo življenje!
 • Konstrukcija: aluminijasta (1,8 mm +) škarja z vijačenimi spoji iz visokokakovostnega anodiziranega aluminija s samostojnim BRIMO patentom na nogah s šestkotnikom.
 • Drage najlonske polimerne sestavljene dele z dosmrtno garancijo (takojšnja zamenjava) z boljšimi lastnostmi kot legirani spoji.
 • Zložen šotor velikosti 200x27x45cm, teža 92kg
 • Nastavitev stropa: 4 višinskih stopenj 175, 185, 195, 205
 • Tloris šotora: 400x800cm (32 m²)
 • 5-letna garancija za potrošnike

Poroka na vrtu na prostem je eden od trendov zadnjih let. Imate nekaj skrbi manj, saj se vam ni treba ukvarjati s prostorom. Na primer, lahko porabljeni proračun uporabite za medene tedne ali za izboljšanje proračuna. Ali se odločite za poročni sprejem prav v vašem domu na vrtu ali v naravi, je sestavni del poročnega šotora.
Vemo, kako pomembno je vreme za mladoporočence, lepo sončno vreme je celoten potek poroke. Iz izkušenj naših strank vemo, da so izbrali čudovito poroko na kamniti terasi z ozadjem pravoslavne kapelice. Čeprav so se septembrske temperature v senci povzpele na 30 ° C. Vseeno je bila poroka lepa, vendar se toplina ni odražala v popolnem učinku. Z uporabo šotora ste zaščiteni pred vročimi sončnimi žarki.
Vreme je nepredvidljivo, čeprav meteorologi lahko napovedujejo sončen dan, nasprotno pa lahko drži. Nenačrtovana naliv vas ne more več presenetiti. Vodotesne ponjave z impregnirano poliuretansko plastjo zagotavljajo 100-odstotno zaupanje, da se bodo gostje tako zabavali kot sončni dan. Zato vam v primeru slabega vremena poroke ni treba preseliti v hotelske prostore. Še naprej se lahko zabavate po svojih željah in ne boste po nepotrebnem razočarani.
Robustna konstrukcija je narejena iz visoko kakovostnega aluminija. Odlikuje ga velika trpežnost in je primeren za uporabo v težkih okoljih. Postavitev je kljub večjim dimenzijam precej nezahtevna.
Šestkotne noge s samodejnimi patenti za zaklepanje zagotavljajo enostavno zlaganje. Za konstrukcijo je značilna tudi majhna teža v sorazmerju z njeno robustnostjo.
Forniamo pezzi di ricambio solo per tende pieghevoli BRIMO. Ricambi della struttura e servizio durante l'estensione di garanzia a 5 anni. Listino prezzi delle vele BRIMO su richiesta.