Brezplačna hitra dostava Razprodaja

Paviljon 3x4,5m

Brezplačno: 3 trdne stene + 8 zatičev in zaščitni tulec!

Brezplačni rezervni deli in gradbene storitve. Šotor lahko postavite v samo 40 sekundah!

Med 5 let garancijelahko ostaneš pri nas zatreti šotor z reklamo in kadarkoli!!


Naročila pošljemo v 12:00 takoj z oceno 2 delovnih dni.


Razprodaja 797 € Cena s DDV Na zalogi takoj:
 • Model

  Scissor gazebo

  Ekskluzivni aluminij v BRIMO se uporablja pri vetru do 60km/h!!!
 • Paket: streha, konstrukcija, 3 samostojne odstranljive stranice, pritrjene s pomočjo ježka, zaščitna torba.
 • Stojalo in čas stoji za eno osebo: 40 sekund!
 • Strehe in stene so 100% vodotesne. Izdelana iz zelo trpežne tkanine iz oxforda iz poliestrskih vlaken s prevleko iz poliuretanske impregnacije. Dolgo življenje!
 • Konstrukcija: aluminijasta (1,1 mm +) škarja z vijačnimi spoji iz visokokakovostnega anodiziranega aluminija s samoodkrivajočimi patenti BRIMO na šesterokotnih nogah.
 • Drage najlonske polimerne sestavljene dele z dosmrtno garancijo (takojšnja zamenjava) z boljšimi lastnostmi kot legirani spoji.
 • Dimenzija zloženega šotora 155x45x30cm, teža 39kg
 • Nastavitev stropa: 4 višinskih stopenj 175, 185, 195, 205cm
 • Tloris šotora: 290x430cm (12,4 m²)
 • 5 let garancije za potrošnika

Ekskluzivni aluminijasti šesterokotnik je škarjasta stena, ki jo bodo cenili predvsem profesionalci. Celoten škarjasti gazebo zlahka razpade. Šestkotne noge zagotavljajo dobro stabilnost, je lahka. Streha in konstrukcija, 3 trdne stene, 8 sidrnih zatičev. Ali morate svoje blago predstaviti v udobnem ozadju? Ekskluzivni aluminijasti šesterokotnik 3 x 4,5 m ponuja veliko prostora za vtis. Priljubljen je za sejme in druge prodajne in razstavne dogodke. Stojalo je idealno za sublimacijski tisk
Škarjasti gazebo je pripravljen obvladati težavno vreme, naj gre za kratkotrajne nevihte ali močan veter do 60 km / h. Šotor se lahko uporablja kot streha, tri stene lahko okrasite kot droži ali dodate četrto in vse zaprete v celoti. Spreminjajoči se gazebo je pripravljen, da vam pomaga izpolniti svoje ideje. Vodoodporna impregnirana tkanina ima poliuretanski sloj, ki ga je enostavno čistiti in odvajati umazanijo. Je praktičen in priljubljen material. S streho je povezan z velkro pritrdilnikom, na druge strani pa je pritrjen s klasično zadrgo.
Lahek šotor Ekskluziven aluminijast šesterokotnik 3 x 4,5 m je predpogoj za dobro upravljanje šotora.
Rezervne dele lahko dobite brezplačno v prvih dveh letih 5-letne podaljšane garancije.

Vijačna konstrukcija škarje je razlog za enostavno rokovanje. Šestkotnik iz visokokakovostnega aluminija z notranjo debelino 1,2 mm izstopa po dobri stabilnosti in trdnosti. Vse noge so opremljene z dvema fiksnima najlonskima samozapornima sistemoma. Zato se šotor zlahka razgradi. Vijačne povezave omogočajo enostavno zamenjavo.