Informacije o sublimacijskem tisku na reklamni šotor.

Promocijski šotor z digitalnim sublimacijskim tiskom. Odtis nastane med kemičnim procesom, črnilo pod vplivom visoke temperature prodre direktno v strukturo tkanine. Logo, napis, poljubna grafika na notranji ali zunanji strani šotora po želji naročnika.

Barve so zelo nasičene, ta metoda odlično odraža vse podrobnosti, ki so na reklamnih šotorih. Prepoznavne bogate barve pritegnejo pogled, sublimacija zagotavlja dolgotrajno uporabo brez izgube barve. Pri tem načinu ne glede na to, kako velik je tisk, cena ostane enaka (velikost tiska ne vpliva na ceno, cena stene ali strehe ostane enaka). Večji kot je tisk, bolj viden je oglas.

Odtis se naredi na eni strani lista, druga stran, kjer ni odtisa, ostane bela.

Ne glede na to, ali gre za majhen oglasni šotor s površino 2x2 m ali velik reklamni šotor 4x8 m, nanj natisnemo pisane podobe, nanesemo posamezne grafične elemente ali prekrijemo celotno površino reklamnega šotora s poljubnim vzorcem.

Izdelamo lahko kateri koli del šotora, kar omogoča natančno izpolnjevanje zahtev in ne povzroča nepotrebnih stroškov.

Prednost sublimacije je trajno prodiranje barv v globljo strukturo tkanine. Tisk je neopazen na dotik. Poudarek je na njegovi obstojnosti, odpornosti na vremenske vplive in zmožnosti visoke barvne intenzivnosti.

Tak tisk bo reklama za vsako stojalo, ki bo navdušila še tako zahtevne kupce. Ko je narejen, bo tisk služil več let.

Grafične datoteke

Datoteke z grafiko za tisk je potrebno poslati v najboljši kvaliteti in ločljivosti na naš e-mail po oddanem naročilu. Na podlagi poslanih datotek bo izdelana 2D vizualizacija, ki vam jo bomo poslali v potrditev. Za vsako velikost šotora imamo pripravljene predloge, le napišite nam, da želite predlogo v katero lahko vstavite pripravljene grafike. Zahvaljujoč temu bomo pospešili izvedbo celotnega naročila.

Čas izdelave in dostava

Po dogovoru o ceni in 2D vizualu vam pošljemo predračun za tisk blaga. Običajni dobavni rok je 1-3 koledarske tedne od prejema plačila in odobritve 2D vizuala. Tiskati bomo začeli šele po prejemu plačila in potrditvi 2D vizuala.


Slike so ilustrativne!