4x6m

Sublimacijski tisk po vsej površini. Na podlagi dokumentiranih grafičnih materialov vam izdelamo reprezentativen šotor, s katerim vam bo uspelo! Sublimacijski tisk lahko naročite tako, da izpolnite konfigurator. Če imate posebne zahteve, ki niso vključene v konfiguratorju, se obrnite na nas po e-pošti. Na podlagi vnesenih podatkov vam bomo z veseljem pripravili natančno cenovno ponudbo. To je tisk šotora CMYK (polne barve).


Kategorija
Vrsta
Skratka z DDV
Streha
819
Okvir šotora
+ 859
Zadnja stena
+ 0
Leva stena
+ 0
Desna stena
+ 0
Polovica stene
+ 0
Skratka z DDV:

Podatki o tiskanju sublimacije na celotnem območju

Za tisk uporabljamo najkvalitetnejše poliestrske ponjave. Tkanina je vodoodporna z impregniranim PU, ima zmanjšano občutljivost in visoko odpornost na mehanske poškodbe.

Tisk se izvaja na zunanji strani ponjav. Če želite zatreti notranjost platna, morate obvestiti. Obojestranski tisk na platno ni mogoč, saj bi grafika zasijala. .

Specifikacije

  • SUPER jeklena konstrukcija: (0,8 mm + jekleni profili, kvadratna noga, najlonski spoji)
  • EKSKLUZIVNA jeklena konstrukcija: (jekleni profili 1mm +, noge šesterokotne 45mm, najlonski spoji z doživljenjsko garancijo)
  • SUPER aluminijasta konstrukcija: (aluminij 0,9 mm +, kvadratna noga, najlonski spoji z doživljenjsko garancijo)
  • EKSKLUZIVNA aluminijasta konstrukcija: (aluminijasti profili 1,1 mm +, šesterokotne noge 45 mm, najlonski spoji z doživljenjsko garancijo)
  • PREMIUM aluminijasta konstrukcija: (aluminijasti profili 1,8 mm +, šesterokotne noge 40 mm, najlonski spoji z doživljenjsko garancijo)
  • Material tkanine: 100% PES poliester 260g / m2 z impregnirajočo plastjo PU (lepljeni spoji z dvojnim šivom)
  • Tiskanje: sublimacijsko tiskanje celotnega območja CMYK z uporabo visokokakovostnih črnil.

Grafične datoteke

Datoteke z dokumenti za tisk je treba poslati najbolje v krivuljah, v zadostni ločljivosti na e-pošto po oddaji naročila.

Čas izdelave in dostava

Po dogovoru o ceni in 2D vizualu vam pošljemo predračun za tisk blaga. Običajni dobavni rok je 1-3 koledarske tedne od prejema plačila in odobritve 2D vizuala. Tiskati bomo začeli šele po prejemu plačila in potrditvi 2D vizuala.


Slike so ilustrativne!