Šotor 3x6 m s polnim tiskom

Sublimacijsko celotno tiskanje. Na podlagi dokumentiranih grafičnih materialov vam bomo izdelali reprezentativni šotor, s katerim vam bo uspelo! Sublimacijski tisk lahko naročite tako, da izpolnite konfigurator. Če imate posebne zahteve, ki niso vključene v konfigurator, se obrnite na nas po e -pošti. Z veseljem bomo pripravili natančno cenovno ponudbo glede na vnesene podatke. To je tisk šotora CMYK (polna barva).


z DDV
Streha
719
Okvir šotora
+ 349
Zadnja stena
+ 0
Leva stena
+ 0
Desna stena
+ 0
Polovica stene
+ 0
z DDV:

Podatki o tiskanju sublimacije na celotnem območju

Dobavljamo digitalno sublimacijsko tiskanje CMYK za dimenzije od 3x3m do 4x8m. V 3 konstrukcijskih vrstah jeklo PREMIUM, ekskluzivni aluminij in aluminij PREMIUM.

Z veseljem vam bomo pripravili individualno cenovno ponudbo na podlagi vaših natančnih dokumentov, poslanih na naš e -poštni naslov v razdelku stik. Za  tisk uporabljamo najkvalitetnejše poliestrske tkanine. Tkanina je vodoodporna s  impregniranim slojem PU, z zmanjšano vnetljivostjo in  visoko odpornostjo na mehanske poškodbe.

Tiskamo na zunanji strani tkanine. Če želite tiskati na notranji strani šotora, je pomembno, da to zahtevo prijavite. Dvostranski tisk tkanine ni mogoč, ker bi se motivi pri močni sončni svetlobi združili.

Specifikacije

  • PREMIUM jeklena konstrukcija: (1,1 mm + jekleni profili, šesterokotna noga 45 mm, najlonski spoji z doživljenjsko garancijo)
  • EKSKLUZIVNA aluminijasta konstrukcija: (1,2 mm + aluminijasti profili, 45 mm šesterokotna noga, najlonski spoji z & doživljenjsko garancijo)
  • Konstrukcija iz aluminija PREMIUM: (1,8 mm + aluminijasti profili, šesterokotna noga 40 mm, najlonski spoji z doživljenjsko garancijo)
  • Material tkanine: 100% PES poliester 260 g / m2 z  impregnirano plastjo PU (lepljeni spoji z dvojnim šivom)
  • Tiskanje: sublimacijsko tiskanje po celotni površini CMYK z visokokakovostnimi črnili

Predloge

Predloge za posamezne strehe in stene lahko najdete tako, da v datoteke prenesete vstavite grafično obliko.

Datoteke z tiskanim materialom je treba poslati najbolje v krivuljah in v zadostni ločljivosti.

Čas izdelave in dostava

Po dogovoru o ceni vam bomo poslali predračun za 50%, skupne cene tiska in blaga. Običajni dobavni rok je 2-3 koledarska tedna od prejema plačila in dokazila o vseh dokumentih. Doplačilo je mogoče plačati z gotovino ob dostavi kurirju ali z bančnim nakazilom. Blago bo dostavljeno / izročeno po plačilu računa.