Neobvezujoči obrazec ponudbe in vizualizacija tiska


Pošljite nam logotip / sliko v vektorju (.eps, .ai, .cdr, pdf z vektorjem) ali dobre bitne slike (slike), primerne za tiskanje v primeru barvnega motiva.


Na sliki izberite mesta, ki jih želite natisniti, in barvo tiska. (pri barvnem logotipu ni treba izbrati barve tiska)
Dodaj


Če že imate kupljeno šotor brez tiska, izberite (Da), in izpolnjen obrazec za tisk bo dodan v vašo košarico. Če še nimate šotora, izberite (Ne). Nato vas bomo preusmerili na ponudbo šotorov brez tiska. Nakup šotora brez tiska je zavezujoč, tisk na šotor pa ni zavezujoč.


Odlična vidljivost

Vaš oglas izrežemo v posebno termo folijo.

Visok pritisk in temperatura prodreta v poliestrsko tkanino, tako da je ni mogoče odlepiti.

Tak potisk je izrazit in pritegne pozornost mimoidočih.


Izjemna vzdržljivost

Uporabljamo z leti preizkušene folije blagovnih znamk, katerih življenjska doba je izjemno dolga tudi ob vsakodnevni uporabi. Po letih ne izgubi moči ali pigmenta.
Ekspresna proizvodnja

Tiskamo na tisoče šotorov, ki smo jih izdelali vnaprej. Tisk je možen takoj po prejetem plačilu in odobritvi 2D vizuala. Povprečni rok izdelave je 2 delovna dneva, v nujnih primerih pa lahko reklamne šotore pošljemo po kurirju še isti dan.


Z nami boste v prednosti

Ni hujšega kot vložiti svoj čas in denar v reklamni šotor, ki razen nižje cene ne ponuja ničesar. 

Verjemite, da bo reklamni šotor z lepo razpetimi rjuhami, ki sedijo na okvirju, vaš slogan ali logotip spremenil v dih jemajočo zadevo!
Barve in velikost filmov

 Če je vaš logotip bolj barvit, ni pomembno, lahko ga natisnemo na belo folijo v tiskalniku velikega formata. Sicer pa bomo uporabili 16 barvnih variant, od tega 2 metalik.

Vaše materiale razrežemo na folije v neskončni roli širine 50 cm. Po izgledu odstranimo nepotrebno folijo in tako nastane logotip ali besedilo na polovici promocijskega šotora.

Vsaka vaša zahteva porabi različno količino folije, kar vpliva na ceno tiska. Cena tiska je odvisna od količine uporabljene folije in ne od kvadratnih metrov logotipa ali teksta.


Znamka BRIMO® sinonim za gotovost

Dolgoletni razvoj škarjastih konstrukcij vam bo dal samozavest tudi v vetrovnem vremenu. Tudi zato si lahko privoščimo brezplačno namestitev rezervnih delov na okvir.

Nenehno izboljševanje dizajna jader ne povečuje le lepote, temveč tudi funkcionalnost. Spoji s kakovostnim šivanjem in lepljenimi spoji so bili šele začetek. Že danes dodajamo skrite šive za še večjo trdnost spoja.