Blog: Promocijski šotor

Promocijski šotor

22.01.2018 · BRIMO quality manager

Profesionalni promocijski šotor. Znižane cene, hitra dostava, vrhunska kvaliteta za vsakega uporabnika šotora + možnost tiska.

Promocijski šotorIzjemen promocijski šotor

Vsako uspešno podjetje vsako leto raste, za to rastjo pa stoji trdo delo posameznikov, ki imajo radi svoj posel. Zato se morate v hudi konkurenci za stranke pogosto zateči k različnim oblikam promocije.

Če promocija prinese povečanje prodaje in dobička, je to dobra promocija, saj se bo obrestovala. V boljših primerih tudi večkrat.

Obožujemo tudi naše škarjaste šotore in zato nenehno razmišljamo o tem, kako narediti stvari bolje, bolje in hitreje. Promocijski šotor se trudimo izdelati tako, da bi zadovoljili čim širši krog kupcev, ki skrbijo za večjo samozavest, saj se lahko prodaš le takrat, ko si viden.

Pritegnite potencialne stranke s promocijskim šotorom

Različni šotori s prefinjenimi grafičnimi dizajni so danes standard na sejmih, s katerimi primerno zaznamujejo svojo dejavnost.

Na tržnicah in sejmih je zaenkrat obratno. Vrstilo se je veliko živobarvnih, rahlo potiskanih šotorov, v katerih so poslovneži upali na dober zaslužek, na kar je pogosto vplivalo vreme.

Zakaj torej ne bi bili drugačni? Navsezadnje se odličnost ceni! In izstopanje v množici prodajalcev bi moralo biti prednostna naloga vseh.

Izvajamo dva glavna tiska promocijskih šotorov.

Sublimacijski tisk izvajamo, ko je cena Iron-on folije visoka zaradi:

  • velika količina tiskanja
  • stranka želi celoten tiskč
  • ena od 7 osnovnih barv šotora vam ne ustreza.

Tiskamo sublimacijsko eno najkakovostnejših tkanin na trgu, poliester Oxford 600D s poliuretanskim premazom, zaradi katerega je tkanina 100% vodoodporna.

Tiskanje se izvede s prenosom črnila na papir za prenos, ta papir uporablja temperaturo in pritisk za pretvorbo zrcalne barve na tkanino šotora.

Barva se prenese na blago, tako da na blagu ne nastane plast. S sublimacijo je mogoče izpolniti vse zahteve tiskanja šotorov. Po tiskanju tkanine se tkanina zašije v celoten šotor. Gazebo je torej narejen po naročilu in ni masovna proizvodnja, kot je to primer pri šotorih s tiskom na folijo.

Tiskamo z Iron-on folijo, ko gre za manjši tisk do 0,5m2 ali napise. 

Ekonomsko je ugoden za manjši tisk ali besedila, ki nimajo barvnih prehodov (tekst). S folijami pokrivamo vse naše šotore, tudi najcenejše.

Folijo najprej izrežemo po šabloni, postavimo pod toplotno stiskalnico (lahko tudi z navadnim likalnikom) in pri temperaturi 160 stopinj Celzija termo lepilo prilepimo na poliestrsko tkanino.

Vsako oglaševalsko podjetje ni pripravljeno na to obliko tiska, ker pogosto nimajo izkušenj s tkanino, ki ima na drugi strani PVC ali PU plast, ki se lahko pokvari, če je temperatura ali čas prekoračen.

S tem tiskom imamo veliko izkušenj in ta tisk bo trajal do konca življenjske dobe tkanine za šotor.

Pomanjkljivost folij je omejen nabor barv, pri zelo velikih tiskovinah pa se sublimacijski tisk pogosto finančno izplača.

 

 Kateri promocijski paviljon je za vas najprimernejši?

Večina podjetij, ki ponujajo blago in storitve, bi začela z vprašanjem. Kakšen je vaš proračun?

Osebno imamo v podjetju alergijo na to besedo, saj je to pogosto priljubljeno vprašanje neiskrenih ljudi, ki delajo v različnih poslovnih sektorjih.

Prodajalci pogosto želijo s tem vprašanjem izvedeti, koliko denarja lahko porabite za njihov dobiček in ne za svoje interese. Če rečete, da je proračun višji od tistega, kar je za vas potrebno, vam bodo z veseljem potisnili najdražji izdelek ali storitev v ponudbi, ki je ne potrebujete. Naložba v vaš promocijski dogodek mora biti donosna, donos pa je odvisen od višine vaših dobičkov iz promocij in razprodaj. Vaš dobiček je vaša skrivnost in tudi vaš proračun nas ne zanima.

Zanimajo nas vaše potrebe in kaj pričakujete od promocijskega šotora. Naši promo šotori brez tiska stanejo od 247 € do 1697 €, tisk šotora z likanjem folije pa od 49 € do 700 € (cena se izračuna brezplačno na podlagi 2D vizuala, brezplačno in brez obveznosti. Za digitalni celopovršinski tisk šotora je cena za tisk šotora podana vnaprej.

 

Promocijski paviljon

Da bi vedeli, kaj potrebujete, moramo izvedeti naslednje podatke: 

Vrsta promocijskega šotora

Vrsta konstrukcije gazeba: Jeklo - cenejše, Aluminij - dražje

Intenzivnost uporabe zložljivega šotora: max. 10x, 30x, 50x, 70x in več na leto?

pogoji: notranjost ali zunanjost, vetrovno?

udobje in zahteve - posebne zahteve

Ali bo šotor uporabljala šibka oseba ali invalid?

Po posvetu in razjasnitvi vprašanj vam bomo priporočili šotor. Za katero cenovno kategorijo se boste odločili, je odvisno od vas.

Vrsta tiska promocijskega šotora

Kaj bo velik tisk: mali napis - logo, velik napis - logo

V primeru besedila potrebujemo besedilo, barvo besedila, pisavo

V primeru logotipa potrebujemo v priponki logotip v vektorju ali v najvišji možni obliki.

Dobavni rok tiska: 1-21 delovnih dni?

Po izpolnjenem obrazcu za tisk šotorov s folijami vam v 24 urah pripravimo ceno.

Če gre za celopovršinski tisk celotne stene ali pa so logotipi večji od 1m2, priporočamo digitalni tisk šotora, katerega cene najdete na spletni strani. Če se vam zdi cena previsoka ali predugodna, lahko oglas pomanjšamo ali povečamo, prilagodimo tako, da ustrezamo tudi vaši finančni zamisli. Izdelujemo kakovosten tisk, s katerim ne boste imeli težav.

Priporočljivo je, da natančno razjasnite, kaj želite, in ponudite ceno več podjetjem. Enako velja za podboje šotorov, kjer je odločilen parameter trdnosti notranja debelina profila in vrsta materiala, pa tudi druge ugodnosti, kot je na primer rezervni del podboja BRIMO brezplačno v prvem letu v primerih, kot npr. naravne katastrofe ali vandali.

Upamo, da smo vam s tem člankom pomagali, saj vi nam pomagate s svojimi opažanji.

zahvaljujemo se vam

BRIMO TEAM


Delite na Facebooku