Blog: POPOLN ŠOTOR ZA POROKO

POPOLN ŠOTOR ZA POROKO

06.11.2018 · Administrátor

Za nepozabne trenutke poroke v party šotoru, poroka pod golom nebom pa je edinstvena priložnost. Hitra dostava za nas

Za vas smo pripravili najlepše variante.

Seveda vas skrbi, da je edina vo Vašem življenju in zato mora biti perfektna in nepozabena. Od podrobnih priprav, poročni sprejem in tudi z odlično glasbo. Vsak detajl je pomemben, izberete posebno mesto in združite ekskluzivno gastronomijo. 

Imeti poroko pod golim nebom -  ki ne bi želel tako veličastnega dogodka. Tudi vreme mora biti fajn - v vsakem primeru potrebujete šotor.


Oglejmo si različice, ki vam jih lahko ponudi BRIMO podjetje


Šotor v beli barvi, ki prikazuje fineso, čistost in popolnost. Lahko se vprašate, zakaj bi morali kupiti šotor samo na en dan. Šotor lahko uporabljate tudi ob delavnikih. Na vrtu med žar, praznovanja ali rojstni dni vaših otrok. Ne boste samo ustvarili spomin na vašo poroko, temveč vas bodo spremljali z običajnimi dnevi ali z izjemnimi dogodki. Z nakupom šotora BRIMO boste dobili idealno in najbolj praktično izbiro, ki jo boste večkrat uporabili. Veliko strokovnosti pridobivajo tudi profesionalna poročna in gostinska podjetja.


Vrtni šotor lahko okrasite v temo poroke. Od bleščečih kamenčkov do puhastih nadstreškov. Izbirati morate med jeklom ali aluminijem. Jekleni in aluminijasti šotori so še vedno v izvedbi Super in Exclusive. Konec koncev, to je velik in ekskluzivno trenutek svojega življenja in da je razlog, zakaj smo se uskladijo za vas in naše izdelke :)

Prav tako vam ni treba skrbeti za močnejše vetrove. V šatoru boste imeli zavezo. Zelo dobro vemo, kaj so priprave na poroko, moramo se spoprijeti z vsako podrobnostjo in vložiti veliko časa. Nasprotno, porazdelitev šotorov je zelo preprosta. Izkoristite praktično zasnovano strukturo, ki jo lahko obdelate v največ 40 sekundah. Lahko resnično razbiješ te šotore na različnih mestih. Na travniku, na vrtu, na dvorišču gradov z vodnjakom. Učinek popolnosti je zagotovljen. Sonce sije? Šotori ščitijo ne le sončne žarke, ampak tudi dež.

Oglejte si našo ponudbo, možnosti, ki jih ponujamo, in se obrnite na nas. Želimo vam zagotoviti čudovite in nepozabne trenutke.

BRIMO Brilliant Moments podjetje


Delite na Facebooku