Blog: Vrtni stojalo za avtomobile

Vrtni stojalo za avtomobile

28.01.2018 · Administrátor

Z BRIMO škarjastim šotorom lahko pokrijete tudi avto!

Dolgoročno nezaščiteno parkiranje lahko negativno vpliva na stanje vašega vozila. Spremembe vremena, visoka vlažnost zraka, prepiha in umazanija vplivajo na stanje avta. Vendar pa vam ni treba iskati zapletenih rešitev ali vlagati visokih zneskov za zavarovanje vašega vozila.

Zavetišče za avto ponuja enostavno in cenovno ugodno možnost. Masivna konstrukcija omogoča nezapleteno in hitro namestitev. Dovolj notranji prostor ustvarja pokrito bazo za parkiranje avtomobilov, ponuja pa tudi prostor za motorna kolesa, športno opremo ali les za kurjavo. Strešno jadro je izjemno odporno na UV žarke, dež in temperaturna nihanja. Barva lahko izbirate med nekaj alternativami in videz zavetišča, da se zlijejo s hišo in vrtom.

Zavetišča za avtomobile ponujajo začasno rešitev za stalno obnovo hiše, pa je lahko dovolj za dolgotrajno uporabo. Svoj šotor lahko premaknete kadarkoli, pri namestitvi niste vezani na teren in ne potrebujete zapletene sidrne tehnike. V prepognjenem stanju zavetje zavzema majhen prostor in ga lahko dobro obdelujemo.

Delite na Facebooku