Blog: tiskanje šotora

tiskanje šotora

29.11.2017 · Administrátor

Kako in s kakšnimi sredstvi lahko naredit tiskanje šotora BRIMO®

4 načini za tiskanje statutov komercialni:


Natisnite transfer folij

V podjetjih, ki to počnejo, lahko natisnete barvni logotip / besedilo na to folijo. (največ 0,5 m x 25 m) Po tisku na foliju se snov položi na tkanino šotora na stran tkanine, kjer ni PVC plasti in železom na 150-160 ° C likate. Barva filma se prenese neposredno na poliestrsko tkanino, ta odtis pa traja tudi življenje šotora. Vse BRIMO snovi imajo dolgo življenjsko dobo.


Natisnite na šotor folijo FLEX / FLOCK

Nudimo Vam ta odtis šotora. Več informacij spodaj. FLEX folija je enobarvna folija, na katero vaša tema ni pritisnjena, ampak je izrezljana. Barva vašega modela je odvisna od barve folije FLEX. Ta možnost je uporabna, če želite prepisati besedilo, ki je značilno in enobarvno. Tiskanje se izvede na enak način kot s folijo printFLEX.


Natisni na transparentu PVC

Ta tisk je najcenejši in najlažji. Vendar ne gre za tiskanje šotora neposredno na tkanino kot na druge načine. PVC zastavica je bela. Belo zastavico lahko spremenite glede na barvo šotora. Na oglasni šotor pritrdite transparent z lepilnimi zaponkami.


Sublimacijske tiskanje šotora

Sublimacijski tisk je najdražji, vendar tudi najboljši odtis šotora, poln barv in je mogoče tiskat vsak del šotorskega materiala. Tkanina iz platnenega šotora je natisnjena pred uporabo tkanine. Tkanina v roli širine 1,2 m prehaja skozi tiskarski stroj. Nato se ta material razreže in prešije točno v skladu z okvirjem šotora.


Naše podjetje zagotavlja tiskanje naših šotorov s folijo FLEX/FLOK. Stroški tiskanja so odvisni od velikosti in intenzivnosti tiskanja. Če želite izvedeti, kakšna je cena, morate natančno zamisliti svojo idejo z logotipom v prilogi ter velikostjo in lokacijo tiska na e-poštnem naslovu brimo@brimo.sk


V našem podjetju BRIMO® poskušamo na trg ponuditi najboljše kakovostne šotore po ugodni ceni. Da bi ohranili to razmerje med kakovostjo in ceno, izdelujemo šotore brez individualnih prilagoditev. Izdelujemo velike in serijske izdelke. To učinkovito zmanjšuje težave in stroške, kar ni mogoče pri posameznih obdelavah, kot je sublimacijsko tiskanje. Sublimacijsko tiskanje lahko večkrat stane kot naš šotor in ga trenutno ne obravnavamo.


Delite na Facebooku