Blog: Poročni praznik pod vrtnim šotorom

Poročni praznik pod vrtnim šotorom

08.01.2019 ·

Krasen poročni šotori. Cene glede na vaša pričakovanja, vam nudimo hiter prevoz neposredno do vas. Poroka na prostem - izjemen dogodek s stojali BRIMO

Poroka pomeni izjemen trenutek v vašem življenju. Takšna poroka ni preprosta zadeva, morate se spopasti z vsako podrobnostjo. Načrtujte datum, poiščite prostor, obravnavajte število gostov in izberite meni poročne zabave. Ampak to še ni vse. Morate vzeti poročne obleke, poročne prstane, izbrati šopek, skočiti čez ureditev za poročno dekoracijo in uživati v glasbi. Opremite snemalca in fotografa, ki bo poskrbel za te nepozabne trenutke.

Torej, kaj lahko rečete zase pod golim nebom? Ne glede na to, ali izberete civilno obred ali cerkev, lahko rečete na primer v grajskem parku. Organizacija poroke je odličen način, da se počutite bolj sproščeno, kot da ste zaprti med štirimi stenami ali v sejni sobi. Svojo ustvarjalnost boste dopolnili z dekoracijo prostora, kjer lahko popolnoma uresničite svoje ideje in preprosto spustite fantazijsko uzde.


Sanje o romantični in idealni poroki pod vrtnim šotorom


Vrtno stojalo okrašeno z belim krošnjami in urejenimi belimi cvetovi v kovinskih stojalih. Osupljivo vzdušje dopolnjuje odprt prostor. Sončni žarki odsevajo svetleče odseve srebrnega jedilnega pribora. Kako lahko pozabimo na te popolne trenutke?

Kot podjetje, ki je specializirano za urejanje, so stojala za vrt odlična rešitev. In ne samo za podjetje, bodo BRIMO kabine zares uporabile vse. Lahko organizirate praznik na vrtu ali na rojstnodnevno zabavo. BRIMO kabine boste večkrat uporabljali.

Konstrukcija je enostavna za prekinitev, to lahko storite v eni minuti in vam sploh ni treba skrbeti. Preprosta postavitev vam bo omogočila, da skrbite za zamudne stvari, ki jih morate opremiti s poročno ureditvijo.

Izberite našo ponudbo in nas kontaktirajte. Sposobni smo pripraviti odlične izkušnje.

Delite na Facebooku