Blog: Božični trgi in edinstvena komercialni paviljon

Božični trgi in edinstvena komercialni paviljon

08.01.2019 ·

Takojšnja dostava, morebitna osebna zbirka, garancija 5 let, visoka kakovost in stabilnost stojala, odlične cene

Obisk božičnih trgov je čudovita izkušnja. Aroma božičnih peciv, praženih mandljev in vročega božičnega punca plava v zraku. Prodajne kabine so polne izdelkov, tu lahko vidimo božične okraske kot navdih za božične okraske, adventne vence, lončarske izdelke ali v obliki visečih okraskov iz steklenih angelov v kombinaciji s kovino. Sestavni del tega je prodaja odličnih jedi in toplih napitkov. Pozimi se ogrejte, odlična vroča medica, čaji ali dišeče kuhano vino.

Nakupovalne kabine, ki so nepogrešljive za božične trge, se lahko uporabljajo ne samo za predstavitev vašega blaga, ampak tudi za zasebne namene. Prijetno je božično vzdušje.

Stojnica vam ponuja resnično široko uporabo na vseh področjih. Odvisno od velikosti dogodka je prodajna stojnica odlična rešitev. Ne bo vam treba skrbeti za neugodne vremenske razmere z redefiniranjem prodajne kabine. Konstrukcija je odporna na vremenske razmere. Vodoodporne ponjave bodo zaščitile vas in vaše blago pred dežjem.

Potrebovali boste tudi ustrezno opremo, da boste lahko uživali ali služili gostom na ravni.

Zložljive mize, ki vas lahko pripeljemo na stojalo in so primerne kot prodajne pulti za vaše blago. Prodajne zložljive mize imajo odlične lastnosti. Fleksibilen, edinstven hitro razpade brez montaže in napora. So zelo praktični zaradi lahkega transporta kot kovčka. Lahko prenesejo obremenitev do 350 kg, ki se uporablja tudi pri izdelavi težjih materialov.

Zložljive klopi so očitno odlična možnost za ustvarjanje velikega števila sedežev ob minimalnih stroških. BRIMO vam lahko ponudi tudi zložljive stole za vaše goste ali stranke. Izdelani so iz visoko kakovostnih materialov z visoko odpornostjo na mehanske obremenitve, zaradi UV sevanja, pa tudi vode in vlage.

Da bi uživali v božični zabavi, priporočamo uporabo plinskih grelnikov. Obstajajo grelniki za mizo ali teraso. Nakit, ki dobesedno privlači ljudi, da tiho sedijo in uživajo božični okraski božiča, je odlična izkušnja.


Božično vzdušje na stojnici


Pomembno vlogo ima tudi dekoracija stojala. Konstrukcija sklopnega stojala je robustna in omogoča obešanje na poljubno število okraskov. Osupljive verige in drugi okraski so neverjetni. Lahko celo izumite dekorativne elemente na stenah šotora. Preprosto pustite, da se vaša fantazija pretaka in dobesedno pričarate božični dragulj.


Varnost predvsem


Šotore, posebej v zimski sezoni, priporočamo, da se zasidrajo. Kot bonus ponujamo vsakemu kupcu sidranje zatičev za prosto stojalo. Če želite razširiti ponudbo, so vrečke s peskom napolnjene s peskom. Ponujajo najboljši način za sidranje stojala na trdih površinah. Po polnjenju ima vreča težo 14 kg. Če napolnite vrečke, se oblikujejo dve polni valji in pritrdita na podnožje šotora z Velcro pritrdilnimi elementi. Sidrna vreča je narejena iz gumiranega najlonskega materiala, tako da vreča ne ustreza. Odporna je na udarce in zato ni nevarnosti razpokanja in razlitja.


Ustrezno shranjevanje stojala


Zelo pomembna stvar je pravilno shranjevanje stojala. Priporočamo, da se osredotočite na suho in hladnejše okolje. Platno kabine mora biti popolnoma suho. Če se shranijo smrtonosne ponjave, se oblikujejo plesni, ki pa vas lahko kasneje preseneti. Zato morate skrbeti za svoje stojalo in uživati v vaši uporabi.

Prijetne božične počitnice in srečno novo leto BRIMO

Delite na Facebooku