Vrtni paviljoni 3x3m

Set 3 trdnih sten + platnena vrečka in vrečka za okvir, 8 sidrnih zatičev!

Brezplačni nadomestni deli v prvih dveh letih 5-letne podaljšane garancije!

Postavitev v 40 sekundah zahvaljujoč sistemu BRIMO!


Naročila pošljemo v 12:00 takoj z oceno 2 delovnih dni.


589.40 € Prihranite: 190.40 € 399 € Cena s DDV
  • Super aluminijasti šotori so zasnovani za redno uporabo pri vetru do 50km / h z ustreznim sidranjem!
  • Pakiranje: streha, konstrukcija, 3 posamično odstranljive stene, pritrditev na Velcro + 8 sidrnih zatičev in zaščitni rokav.
  • Čas pripravljenosti ene osebe: 40 sekund!
  • Strehe in stene so 100% vodotesne. Izdelana iz zelo goste tkanine iz poliestrskih vlaken (60%) in PVC prevleke (40%) s težo jadra 330g / m2. Naše ponjave so močnejše od mnogih težjih ponjav, ki imajo 25-odstotno tkanino in 75-odstotno PVC prevleko, medtem ko ima ta plast PVC krajšo življenjsko dobo od tkanine.
  • Konstrukcija: vse aluminijasta škarja z vijačnimi spoji in profili, ojačanimi z rebri v votlini. Debelina posameznih sten profilov 1 mm do 4 mm
  • Regulacija stropa: 4 višinske stopnje 170, 180, 190, 200 cm
  • Zložen šotor velikosti 150x25x25cm, teža 22 kg.
  • Pokrita površina: 290x290cm (8,4 m²)
  • 5-letna garancija za potrošnika

 
Iščete kvaliteten šotor, ki je zelo lahek za nošenje in zasnovan po vaših željah? Raznolika izbira šotorov je primerna za uporabo ne samo v zaprtih prostorih, ampak tudi na prostem. Ta model je na voljo s streho, stranskimi stenami in ultra lahko aluminijasto konstrukcijo.
Kvadratna stopala skrbijo za trdnost šotora. Med proizvodnjo dajemo poudarek kakovosti uporabljenih materialov. Po potrebi lahko šotor prilagodite s primernimi dodatki. Šotor je primeren za predstavitev vašega podjetja na sejmih in je primeren tudi kot strešna kritina v zasebnem sektorju. Zložljivi paviljon odlikuje njegova lahka teža, kar je njegov glavni plus. Ne glede na to, ali se boste odločili za zasebni ali podjetniški dogodek, vas bo navdušila fleksibilnost in mobilnost šotora.
Ta robusten izdelek je opremljen z zložljivim sistemom škarij. Postavitev in sestava je nezahtevna in velikosti 3x3m zlahka zmore ena oseba. Ta model omogoča nastavljivo višino strehe v petih nivojih.  
Za gradnjo je bil uporabljen aluminij s kvadratno obliko profila stopala. Kovinske komponente zagotavljajo popoln dizajn. Noge vrtne sator so opremljene s peto, kar prispeva k dobri stabilnosti šotora. V primerjavi z jeklom aluminij ne nagiba k rjavi in tako podaljša življenjsko dobo šotora.
Kvalitetna poliestrska streha in stranske plošče so 100% vodoodporne in na voljo v osmih osnovnih barvah. Material platna je odporen proti bledenju in vremenskim vplivom. Stene so odstranljive, kar omogoča kakršno koli kombinacijo šotora. Intenzivna sončna svetloba, sunkovit veter ali nepredvidljiv dež ne bodo več odločilni dejavnik.
Vrtni paviljoni bodo našli svojo vsestransko uporabo, ki jo boste cenili. Ponujamo vam najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Pri izbiri stojala se lahko zanesete na strokovno in kompetentno svetovanje. Veselimo se vaših zahtev.