Brezplačna hitra dostava Razprodaja

Vrtni paviljon 3x3m

V ceni: 3 polne stene, 8 klinov in zaščitna prevleka + 5-letna garancija!

V primeru nesreče so deli okvirja prvo leto brezplačni!

Tisk oglasa na šotoru, kadar koli, tudi po dostavi!

Uporaba s strani ene osebe že v 40 sekundah!

Ta izdelek smo sposobni predati kurirju ob 13:00, ki ga običajno dostavi v 2 dneh.


Razprodaja 797 € Vključno z DDV Na zalogi takoj:
 • Party šotor

  model premium aluminijastega šotora v BRIMO se uporablja pri ekstremnih vetrovih do 70 km/h!!!
 • Paket: streha, konstrukcija, 3 ločeno odstranljive stene, pritrjene z ježkom + 8 sidrnih zatičev in zaščitni pokrov!
 • Stojalo in čas stoji za eno osebo: 40 sekund!
 • Streha in stene so 100% vodotesni. Narejena je iz zelo trpežne tkanine Oxford iz poliestrskih vlaken s PVC plastjo. Dolgo življenje!
 • Konstrukcija: aluminijasta (1,8 mm +) škarja z vijačenimi spoji iz visokokakovostnega anodiziranega aluminija s samostojnim BRIMO patentom na nogah s šestkotnikom.
 • Drage najlonske polimerne sestavljene dele z dosmrtno garancijo (takojšnja zamenjava) z boljšimi lastnostmi kot legirani spoji.
 • Zložen šotor velikosti 155x30x30cm, teža 38kg
 • Nastavitev stropa: 4 višinskih stopenj 175, 185, 195, 205
 • Tloris šotora: 290x290cm (8,4 m²)
 • 5 let garancije za potrošnika

Aluminijast šotor Premium Hexagon Premium je najboljši iz serije BRIMO in ponuja na evropskem trgu doslej. Šotor je zasnovan za ekstremne razmere. Prodajamo zabave za šotore s tremi stenami z zadrgo. Sidrni zatiči so običajni.
Najlonski polimerni sestavni deli imajo doživljenjsko garancijo (IMEŽNA IZMENJAVA) in ne obstaja nevarnost utrujenosti ali zloma. Čeprav je šotor Premium izdelan iz kakovostnega aluminija, to vsekakor ni enostavno. Noga v obliki šesterokotnika z dvema patentoma za samodejno zaklepanje za izjemno enostavno zlaganje.
Vodotesna strešna plošča z upognjenim spojem, ki je na notranji strani prilepljena s termo trakom in ločenimi stenami z zadrgo, da vas 100% zaščiti pred dežjem.
Konstrukcija iz eloksiranega aluminija z notranjo debelino 1,8 mm in več zagotavlja, da se šotor ne bo premikal pod zelo močnimi vetrovi! Stropni profili z debelino 1,8 mm so dodatno ojačani z notranjimi komorami.
Enostavno čiščenje zahvaljujoč visokozmogljivemu poliestru, ki odbija umazanijo Oxford. Strešni koti z ušesi za pritrditev na stranice. V ekstremnih pogojih so na vogalih dodani tudi vogali, da se vrv zasidra neposredno na konstrukcijo.
Forniamo pezzi di ricambio solo per tende pieghevoli BRIMO. Ricambi della struttura e servizio durante l'estensione di garanzia a 5 anni. Listino prezzi delle vele BRIMO su richiesta.