Blog: Šotori za zabave

Šotori za zabave

12.12.2017 · Administrátor

Šotori BRIMO® so najboljši za zaloge, hitro razgradljivi in zajamčeni 5 let. Ugodne seje, hitra izbira, strokovni nasveti.

Večer s prijatelji, družinska praznovanja, poletne sestanke, poroke - zabava šotor bo vam in vašemu podjetju s naredi prijetno atmosfero, elegantno dopolnjuje vaš vrt in se izognili skrbi pri spreminjanju vremena v pomembnih dneh.


Učinkovito izkoriščanje prostega časa in preživljanje s prijatelji ali s družino je zelo pomembno, da se črpa nova moč na delovni teden in se oživijo ne samo naše telo, ampak tudi naši umi. Bivanje v svežem zraku odraža našo vitalnost, fizično in duševno moč. Lahko jo uporabimo za samoizpolnitev v dejavnostih, ki so v našem interesu ali potrebah. Izogibanje skrbi pri spreminjanju vremena v pomembnih dneh je uporaba zabave kot odlična rešitev.


Šotor za zabavo se lahko uporablja kot zavetišče za hrano in pijačo. V poletnih mesecih se uporablja kot zračni vrtni šotor. Organiziranje, na primer rojstnodnevna zabava Vaših otrokov je odlična izbira za preživetje tega veličastnega dogodka v vašem vrtu brez tveganja zaradi neugodnih vremenskih razmer. Ne skrbite, da ne bodo zaščiteni pred soncem, močnim vetrom ali dežjem. Praznovanje v odprtem prostoru v zabavi je zaznamovano z veliko gibanja. Druga zaveza je, da bo vaša hiša ostala čista, ker so gostje vašega otroka v šotorih. Izbirate lahko med več velikostmi, da bo šotor idealen za postrežbo in pripravo obrokov. Na velikost šotora vpliva tudi, koliko prostora imate na vrtu. Če območje ni veliko, razmislite o izbiri manjšega šotora. Različne velikosti so na voljo tukaj, tako da boste lahko izbrali.


Edinstvena stabilnost stojala


Enostavna in lahka konstrukcija omogoča enostavno in hitro ustvarjanje šotora v vsakem okolju. Stabilna konstrukcija doda trdno prekrivno podlago za ustvarjanje udobnega ozadja. Glede na trenutno vreme ali vaše potrebe lahko šotor uporabljate v različnih izvedbah. Nadstrešnica bo prijetna senca nad glavami gostov in jih ne bo omejila. Ena ali več bočnih sten prispeva k boljšemu udobju, jadranju in zaščiti pred dežjem.


Jeklena stojala so trdno oblikovana, vendar vam lahko ponudimo nalaganje vrečk kot dodatek. Lahko jih napolnimo s peskom ali gramozom. Zagotavljajo večjo podporo in varnost za stojalo. Na eni strani šotora je ena tovorna torba. Vodoodporni material je odporen na poškodbe in trdo ravnanje z vrečkami. Druga možnost za sidranje stranke je uporaba šotorskih zatičev. Služijo kot sekundarno sidro za šotor. Kot glavno sidro lahko uporabite sponke, ki so brezplačne za vsak šotor. Tudi stopala stojala se ujemajo tako, da jih je mogoče zavijat na betonski površini.

Zaradi lahkotnosti, prenosljivosti in reprezentativnega videza stranke pogosto zahtevajo tudi razstavna podjetja. Služi kot odlično ozadje za dostojno predstavitev vašega podjetja, izdelkov in storitev.


Delite na Facebooku