Brezplačna hitra dostava Razprodaja

Reklamni šotori 2x3m

V ceni: 3 polne stene, 8 klinov in zaščitna prevleka + 5-letna garancija!

V primeru nesreče so deli okvirja prvo leto brezplačni!

Tisk oglasa na šotoru, kadar koli, tudi po dostavi!

Uporaba s strani ene osebe že v 40 sekundah!

Ta izdelek smo sposobni predati kurirju ob 13:00, ki ga običajno dostavi v 2 dneh.


Razprodaja 497 € Vključno z DDV Na zalogi takoj:
 • Zložljiva stojala

  Jekleni šotor Exclusive uporabljamo v BRIMO pri močnem vetru do 60 km/h!!!
 • Paket: 100% nepremočljiva streha in 3 posamično odstranljive stene, pritrjene z zadrgo, konstrukcija + 8 sidrnih zatičev, platnena vrečka in gradbena torba!
 • Čas postavitve šotora ene osebe: 40 sekund!
 • Strehe in stene so 100% vodotesne. Izdelana iz zelo trpežne tkanine iz poliestra Oxford iz vlaken s PVC prevleko. Dolga življenjska doba in odlična kakovost.
 • Konstrukcija: Jeklena (1 mm +) škarja z vijačnimi spoji iz visokokakovostnega jekla s samo odkrivajočimi patenti BRIMO na šesterokotne noge.
 • Drage najlonske polimerne sestavljene dele z dosmrtno garancijo (takojšnja zamenjava) z boljšimi lastnostmi kot legirani in jekleni spoji.
 • Dimenzija zloženega šotora 155x45x30cm, teža 37kg
 • Regulacija stropa: 4 višinska nivoja 175, 185,195, 205cm.
 • Tloris šotora: 195x290cm (5,6 m²)
 • 5-letna garancija za potrošnika

Šotor Exclusive 2x3 je namenjen redni uporabi. Glavno vlogo igrajo šesterokotne noge in jeklena konstrukcija, ki zagotavljajo visoko stabilnost šotora.  
100% vodoodporen material iz ponjave zagotavlja idealno strešno kritino in neodvisnost od vremenskih vplivov. Ponjave so odporne na trganje in tako zagotavljajo dolgotrajno uživanje v zložljivem šotoru.
Zložljivo stojalo 2x3m nudi prednosti vgradnje v praktična in hitra zložljiva stojala - streha z nastavljivo višino v petih korakih, enostavno zlaganje in zlaganje v 1 minuti, vijačni spoji jeklena konstrukcija - hitra zamenjava dela, ki je izdelan iz jekla s temno modrim razpršilcem proti koroziji in nepremočljivo strešno pločevino ter tremi stranskimi stenami.
Na šotore ponujamo 5-letno garancijo in ponujamo prvi dve leti oblikovanje rezervnih delov brezplačno. Konstrukcija s stabilnimi profili in šestkotnimi nogami nudi večjo stabilnost nad kvadratnimi nogami. Konstrukcija iz kakovostnega jekla z debelejšimi notranjimi profili 1,1 mm deluje optično večji z robustnim vtisom. Noga premera 45 mm (1,5 cm širša od jeklenega predhodnika) zagotavlja trdnost in odlično stabilnost.
Tkanina šotora 2x3m je z debelejšo in močnejšo plastjo PVC, novost so izboljšana strešna sidra na konstrukciji. Stranske stene so pritrjene na streho s 5 cm širokim pritrdilnim trakom za stabilno in dolgotrajno uporabo.  

Zložljivo stojalo 2x3m Exclusive je primerno ne samo v sončnih poletnih dneh, ampak ga lahko uporabljate tudi v deževnih in hladnih nočeh. Naš šotor, odporen na vremenske vplive, si zaupa veliko strank, ne glede na to, ali gre za gastronomski sektor ali gasilske ekipe, šotor uporabljajo za različne prireditve.
Exclusive šotor 2x3m bo našel svojo uporabo tako v zunanjosti kot v notranjosti.