Reklamni šotori 3x4,5m

Komplet 3 polne stranice gratis!

5-letna garancija za potrošnika

Hitra uporaba zahvaljujoč sistemu BRIMO!


Naročila pošljemo v 12:00 takoj z oceno 2 delovnih dni.


651.79 € Prihranite: 214.79 € 437 € Cena s DDV
  • Vrhunski jekleni šotori za profesionalno uporabo, moč vetra do 55km/h!
  • Paket: streha, konstrukcija, 3 samostojne odstranljive stranice, pritrjene s pomočjo ježka, zaščitna torba.
  • Čas postavitve šotora ene osebe: 40 sekund!
  • Strehe in stene so 100% vodotesne. Izdelana iz zelo trpežne tkanine iz poliestra Oxford iz vlaken s PVC prevleko. Dolga življenjska doba in odlična kakovost.
  • Konstrukcija: Jeklena (1,1 mm +) škarja z vijačnimi spoji iz visokokakovostnega jekla s samo odkrivajočimi patenti BRIMO na šesterokotne noge.
  • Drage najlonske polimerne sestavljene dele z dosmrtno garancijo (takojšnja zamenjava) z boljšimi lastnostmi kot legirani in jekleni spoji.
  • Dimenzija zloženega šotora 155x45x30cm, teža 53kg
  • Regulacija stropa: 4 višinska nivoja 175, 185,195, 205cm.
  • Tloris šotora: 290x430cm (12,4 m²)
  • 5-letna garancija za potrošnika

Če potrebujete več prodajnega prostora in svoje izdelke ponujate na trgih ali festivalih, je kabina PREMIUM 3x4,5 m optimalna rešitev za vas.
Zelo pomemben dejavnik pri zastopništvu je hitra in nezahtevna postavitev šotora. Prodajni šotor velikosti 3x4,5m lahko razgrnete brez kakršnih koli orodij z le nekaj premiki. Zahvaljujoč sistemu zaklepanja s škarjami stojalo je pripravljeno v nekaj minutah. Z minimalnim naporom nudimo maksimalen učinek!
Lahko se zanesete na kakovost BRIMO. Najboljša izdelava, prvovrstni materiali in trpežnost zagotavljajo kakovosten izdelek. Prodajno stojalo 3x4,5m je rezultat inovativnega duha našega podjetja.
Izjemno robustna jeklena konstrukcija s šestkotnimi kraki premera 45 mm zagotavlja stabilnost stojala. Preprosta, a močna konstrukcija je usmerjena v potrebe vsakodnevne uporabe.

Temno modra konstrukcija doda privlačen dizajn na kabino na prvi pogled.
Stranske stene ponujajo različne rešitve za uporabo in prilagodljivost. Stene so pritrjene z velkro, ki je širok 5 cm in zagotavlja stabilen nanos sten. Stranske stene so pritrjene na streho in na noge šotora. Na ta način dobite vsestranskost stojala in v tej preprosti kombinaciji zlahka uresničite svoje ideje.
Če se želite razlikovati od velikega števila razstavljavcev, vam ponujamo različne vrste tiska. Zaprte stene zagotavljajo predvsem prostor za obsežno oglaševanje. Skozi grafični prikaz sortimenta oz s jedrnatim oglaševalskim sloganom ustvarite izvirno promocijo za svoje podjetje.