Brezplačna hitra dostava Razprodaja

Prireditevni paviljoni 3x4,5m

V ceni: 3 polne stene, 8 klinov in zaščitna prevleka + 5-letna garancija!

V primeru nesreče so deli okvirja prvo leto brezplačni!

Tisk oglasa na šotoru, kadar koli, tudi po dostavi!

Uporaba s strani ene osebe že v 40 sekundah!

Ta izdelek smo sposobni predati kurirju ob 13:00, ki ga običajno dostavi v 2 dneh.


Razprodaja 697 € Vključno z DDV Na zalogi takoj:
 • Party šotor

  model Super aluminij je namenjen redni uporabi in ga v BRIMU uporabljamo pri vetru do 50km/h!!!
 • Pakiranje: streha, konstrukcija, 3 posamično odstranljive stene, pritrditev na Velcro + 8 sidrnih zatičev in zaščitni rokav.
 • Čas pripravljenosti ene osebe: 40 sekund!
 • Strehe in stene so 100% vodotesne. Izdelana iz zelo goste tkanine iz poliestrskih vlaken (60%) in PVC prevleke (40%) s težo jadra 330g / m2. Naše ponjave so močnejše od mnogih težjih ponjav, ki imajo 25-odstotno tkanino in 75-odstotno PVC prevleko, medtem ko ima ta plast PVC krajšo življenjsko dobo od tkanine.
 • Konstrukcija: vse aluminijasta škarja z vijačnimi spoji in profili, ojačanimi z rebri v votlini. Debelina posameznih sten profilov 0,9 mm do 3 mm
 • Regulacija stropa: 4 višinske stopnje 175, 185, 195, 205cm.
 • Zložen šotor velikosti 155x35x25cm, teža 35 kg.
 • Pokrita površina: 290x430cm (12,4 m²)
 • 5-letna garancija za potrošnika

 
Prireditevni Paviljon s kakovostnimi kvadratnih aluminijastih profilov je primeren za uporabnike z visokimi zahtevami. Zahvaljujoč profesionalni izdelavi in vrhunskim materialom zagotavlja dolgo življenjsko dobo.
Aluminijasta konstrukcija je za tretjino lažja od jekla, zato jo odlikuje ultra lahkotnost. To varčevanje smo izkoristili za debelino notranjih profilov. Stabilni aluminijasti profili očitno uvrščajo med nedvomne prednosti.
Področje uporabe statutov je raznoliko. Uporabljajo se lahko na različnih prireditvah, razstavah, trgih ali v gastronomskem sektorju ali v prostorih lastnega vrta. Ti šotori so odlična izbira za vse zahteve. Naši šotori so našli svojo uporabo v šolah, gasilskih enotah, restavracijah, pa tudi v javnih zavodih.
Poleg odlične kakovosti materiala izstopajo tudi po enostavni in nezahtevni montaži in demontaži. Streha in stranske stene šotora so vodoodporne in nudijo optimalno zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami, kot so veter, sonce in dež. Tkanina je narejena iz trpežnega poliestra s PVC prevleko.
BRIMO je eden vodilnih proizvajalcev kipov za zabave in je specializiran za izdelavo stojal, vključno z dodatki. Za popoln učinek ponujamo individualno tiskanje stojal. Nudimo naslednje načine tiskanja: metoda z železom in sublimacija. Hiter dostop do izdelkov in najboljše cene na trgu so pomembna merila.
Pri nakupu statutov ne smemo pozabiti na citat: kdo kupuje poceni, dvakrat kupi. Pogosto nas pokličejo stranke, ki so kupile poceni šotor in med prvo uporabo so se pojavile zaplete. Strankam ponujamo nadomestne dele za gradnjo, vključno s streho in platnom. Petletna garancija je jamstvo za nakup kakovostnega izdelka, ki bo del vaših praznovanj ali v poklicni sferi. Ker je trg z različnimi izdelki prevelik, hitro izgubljate sled. Zato smo usposobili naše osebje in z veseljem vam bomo svetovali pri konfiguraciji kabine.