Brezplačna hitra dostava Razprodaja

Potiskani promocijski šotori 2x2m

Brezplačno: 3 trdne stene + 8 zatičev in zaščitni tulec!

Brezplačni servis rezervnih delov in strukture. Šotor lahko postavite v samo 40 sekundah!

Med 5 let garancijelahko ostaneš pri nas zatreti šotor z reklamo in kadarkoli!!


Naročila pošljemo v 12:00 takoj z oceno 2 delovnih dni.


Razprodaja 397 € Cena s DDV Na zalogi takoj:
 • Prodajno stojalo

  model Super aluminij je namenjen redni uporabi in ga pri BRIMO uporabljamo pri hitrostih vetra do 50 km/h!!!
 • Pakiranje: streha, konstrukcija, 3 posamično odstranljive stene, pritrditev na Velcro + 8 sidrnih zatičev in zaščitni rokav.
 • Čas pripravljenosti ene osebe: 40 sekund!
 • Strehe in stene so 100% vodotesne. Izdelana iz zelo goste tkanine iz poliestrskih vlaken (60%) in PVC prevleke (40%) s težo jadra 330g / m2. Naše ponjave so močnejše od mnogih težjih ponjav, ki imajo 25-odstotno tkanino in 75-odstotno PVC prevleko, medtem ko ima ta plast PVC krajšo življenjsko dobo od tkanine.
 • Konstrukcija: vse aluminijasta škarja z vijačnimi spoji in profili, ojačanimi z rebri v votlini. Debelina posameznih sten profilov 0,9 mm do 3 mm
 • Regulacija stropa: 4 višinske stopnje 175, 185, 195, 205cm.
 • Zložen šotor velikosti 155x25x25cm, teža 22 kg.
 • Pokrita površina: 195x195cm (3,8 m²)
 • 5-letna garancija za potrošnika

 
Ultra lahki aluminijasti promocijski šotor so bili narejeni iz aluminija brez plastičnih sestavnih delov. Nizka teža in konstrukcija škarjastih sistemov je največja prednost, ki jo ponuja ultra lahek aluminijasti šotor. Zložljiva konstrukcija vam omogoča enostavno shranjevanje in prevoz vašega šotora in se udobno prilega v vaš prtljažnik.
Praktične promocijske šotori se lahko uporabljajo na razstavnih površinah v zaprtih prostorih ali na prostem. Izgled in barvo šotora lahko izberete glede na vaše želje. Velikost 2x2 m imajo še posebej prednost trgovci na trgih, trgih in podobno. Vsak šotor, ki ga kupite, je opremljen z brezplačnimi sidrnimi zatiči za šotor.
Vijačne povezave na konstrukciji so seveda tudi pri tem modelu. Karakteristike aluminija: lahka, nemagnetna, antikorozivna. Postavitev šotora je brez orodja enostavno. Višino stropa lahko prilagodite vašim potrebam, zahvaljujoč teleskopskim nogam.
Ponjava iz platna, pletena iz visoko kakovostne poliestrske tkanine. Notranja stran platna je obogatena s PVC prevleko, zaradi česar je tkanina 100% vodotesna. Velikost platna je natančno prilagojena konstrukciji. Ruffles ne pridejo v poštev, ponjave so tesno napete na konstrukciji. Šotori so na voljo v različnih barvah.
BRIMO ponuja svojim strankam storitev šotorov. Brezplačni rezervni deli in gradbene storitve.Samo pošljite fotografijo poškodovanega dela z dokazilom o nakupu in del vam bomo poslali. Zamenjava delov je zaradi vijačnih povezav enostavna. Konstrukcija šotora ni obarvana, saj je aluminij, ki je nerjaveč. Ni treba dokončati aluminija.
Vzdrževanje statutov je preprosto. Ne priporočamo uporabe agresivnih čistil za ponjave. Zadostuje čista voda z blagim detergentom. Pločevinke s ponjavami naj se pred skladiščenjem posušijo. Šotor shranite na suhem temnem mestu, v idealnem primeru v kleti hiše in podobno.