Blog: Plinski grelec - odlična izbira za hladne zimske dni

Plinski grelec - odlična izbira za hladne zimske dni

08.01.2019 ·

Grelniki propan-butana na terasi, balkonu ali verandi so zmogljivi, mobilni, enostavni za vzdrževanje. Prava izbira za vsako priložnost

Vaš dom je kraj, kjer se vedno želite vrniti, uživati v družini, skupaj preživeti trenutke in se sprostiti po napornem dnevu. Nekateri od nas bodo sedeli na kavču pred televizorjem s skodelico dobrega v roki. Drugi preživljajo prosti čas in ne zunaj. Ker ni vedno mogoče potovati v naravo, okrasimo in okrepimo naše balkone, lože ali terase.

Če tudi vi pripadate tej skupini, boste vedeli ta občutek, ko boste vlagali v porabo časa, denarja in energije v vaši naravi, vendar vas to ne moti. Veste, da boste vi in vaša družina lahko uživali v tem prijetnem zelenem prostoru, ustvarjenem za sprostitev, jutranjo kavo ali večerne razgovore z vinom.

Edina stvar, ki se zamrzne, je dejstvo, da je včasih na našem balkonu ali terasi premrzlo samo sedeti tam. Pogosto tudi debela odeja in topel čaj ne moreta pomagati. Tako se boste pozimi, zgodaj spomladi in pozni jeseni preselili in izstopili, tako da boste morali še enkrat počakati na kavo na terasi. Kljub temu bi radi uživali v dvorišču, balkonu ali verandi, ne glede na ostro julijsko sonce ali jesensko hladno vreme ali pa lepo sončno, a hladno zimsko vreme.

Želite sedeti na terasi in uživati v naravi ob vsakem vremenu?

Rešitev za vas je lahko plinski grelec. Pred nakupom morate izračunati, kaj se resnično želite ogrevati. Na majhni terasi ali verandi boste imeli manjši in cenejši plinski grelec. Nekateri, na primer, imajo ne le slabše zmogljivosti, vendar jih ne priporočajo, da bi jih izvajali neprekinjeno. To so poceni naprave za hladnejše poletne noči. Za ogrevanje skozi celo leto, še posebej v zimskih mesecih, morate vložiti veliko več in plačati za kakovost. Plinski grelniki proti električnim grelcem na terasi imajo eno veliko prednost: so mobilni, lahko jih postavite kjerkoli, ne potrebujete kablov ali cevi.

V naši ponudbi lahko najdete terasne plinske grelnike Etna maxi ali Pyramida maxi za terase. Oba talna plinska grelca sta vedno pripravljena za uporabo in s preprosto regulacijo moči, zato vedno skrbita za idealno temperaturo. Med njihovo uporabo vam ni treba skrbeti za nič, samo uživajte v njihovi toplo toplini. Z izbiro teh ogrevalnih naprav se izognete tudi umazaniji in vonjem v vašem domu in oba sta popolnoma tiha. Vse kar morate storiti je, da naredite klasično plinsko bombo, ki vam ustreza 12 ur. Grelci Maxi s lahko za teraso o velikosti 23-25 m2. Paziti je treba, da je zagotovljeno ustrezno prezračevanje, če je pokrita terasa. Proizvajalci so seveda pomislili tudi na varnost - standard je toplotna varovalka, ki, če ogenj ugasne, ustavi oskrbo s plinom.

Grelnik te vrste, lastnik družinske hiše s teraso ali verando, pridobi cenjenost svojega premoženja in več prostora za življenje praktično skozi celo leto. Grelniki na plin vam lahko zagotovijo celoletno uporabo prostora, kjer ste v zimskem času redko bivali. Na primer, lahko kuhate ali se zabavate, zdravite prijatelje, spoznate svojo družino.

Hkrati so grelniki okrašeni z dekorativno razsvetljavo in ustvarjajo privlačno vzdušje. Zahvaljujoč brezčasnemu dizajnu so resnično dopolnilo vseh teras. Pri uporabi v družinski hiši se lahko dodatna kolesa enostavno premaknejo kjerkoli po hiši. Uporabljajo se lahko za družinsko zabavo ali za večjo vrtno zabavo. Ni vam treba razmišljati o grelniku ali pa ga samo pripraviti, samo ga vklopite, ko se ohladi.

Zahvaljujoč temu plinskemu grelniku lahko sezono podaljšate za nekaj mesecev na svojem najljubšem mestu in uživate v hladnejših dnevih in večerih brez neprestanega mraza.

Z veseljem vam bomo svetovali, klicajte, pište ...

Ekipa BRIMO

Delite na Facebooku