Brezplačna hitra dostava Razprodaja

Paviljoni za gasilce 3x6m

V ceni: 3 polne stene, 12 klinov in zaščitna prevleka + 5-letna garancija!

V primeru nesreče so deli okvirja prvo leto brezplačni!

Tisk oglasa na šotoru, kadar koli, tudi po dostavi!

Uporaba s strani ene osebe že v 40 sekundah!

Ta izdelek smo sposobni predati kurirju ob 13:00, ki ga običajno dostavi v 2 dneh.


Razprodaja 797 € Vključno z DDV Na zalogi takoj:
 • Škarjasti šotori

  model Super aluminij so namenjeni redni uporabi in jih pri BRIMO uporabljamo pri hitrosti vetra do 50 km/h!!!
 • Pakiranje: streha, konstrukcija, 3 posamično odstranljive stene, pritrditev na Velcro + 12 sidrnih zatičev in zaščitni rokav.
 • Čas pripravljenosti ene osebe: 40 sekund!
 • Strehe in stene so 100% vodotesne. Izdelana iz zelo goste tkanine iz poliestrskih vlaken (60%) in PVC prevleke (40%) s težo jadra 330g / m2. Naše ponjave so močnejše od mnogih težjih ponjav, ki imajo 25-odstotno tkanino in 75-odstotno PVC prevleko, medtem ko ima ta plast PVC krajšo življenjsko dobo od tkanine.
 • Konstrukcija: vse aluminijasta škarja z vijačnimi spoji in profili, ojačanimi z rebri v votlini. Debelina posameznih sten profilov 0,9 mm do 3 mm
 • Regulacija stropa: 4 višinske stopnje 175, 185, 195, 205cm.
 • Zložen šotor velikosti 155x45x25cm, teža 48 kg.
 • Pokrita površina: 290x570cm (16,5 m²)
 • 5-letna garancija za potrošnika

 
Eleganten nepremočljiv škarjasti šotor velikosti 3x6m vam bo dal dovolj prostora za večje praznovanje ali vrtno zabavo. V vročih poletnih dneh vam bo dala prijetno senco in zagotovila popoln kraj za sprostitev.
Kot vemo, je vreme lahko nepredvidljivo, vendar vam gazebo lahko prihrani že načrtovano zvečer s prijatelji pregreti žar v primeru slabega vremena. Ločene stranske stene lahko kombinirate, ne glede na to, ali izberete odprte ali zaprte škarjaste šotore.
Konstrukcija je kljub veliki velikosti enostavna za upravljanje. V nekaj sekundah se lahko šotor razgrne, ne da bi potrebovali orodje in dolgotrajno zlaganje. Dolgotrajna konstrukcija iz nerjavečega jekla zaradi vijačnih spojev vam bo služila več let. V primeru poškodbe gradbenega dela ga preprosto zamenjajte in šotor vam bo še dodatno služil.
Aluminij je eden najpogosteje uporabljenih materialov v 21. stoletju in je najbolj zaželen material v gradbeništvu - zlasti tam, kjer potrebuje material za dolgo življenjsko dobo, ne potrebuje dodatne nege, saj je rjave barve s srebro sivo.
Platnene ponjave so na voljo v osmih različnih barvah, so 100% vodotesne. Streha in stranske stene šotora so narejene iz poliestrskih vlaken s PVC plastjo na notranji strani. Stranske stene šotora so odstranljive, pritrjene z Velcro na platno. Šotor se lahko uporablja tudi kot odprto zavetišče, kamor dnevno prodira svetloba, hkrati pa ustvarja senco.
Platno s ponjavami je enostavno vzdrževati. Čista voda zadostuje za čiščenje. Ne priporočamo, da jih perete v pralnem stroju in uporabljate katero koli belilo. Pravilno ravnanje bo podaljšalo življenjsko dobo šotora. Pred shranjevanjem posušite in shranite suhe ponjave. Kalup se lahko tvori, če ga hranite v mokrih ali mokrih razmerah.