Brezplačna hitra dostava Razprodaja

Paviljon za zabave 3x6m

Brezplačno: 12 klinov in zaščitna prevleka + 5-letna garancija!

V primeru nesreče so deli okvirja prvo leto brezplačni!

Tisk oglasa na šotoru, kadar koli, tudi po dostavi!

Uporaba s strani ene osebe že v 40 sekundah!

Ta izdelek smo sposobni predati kurirju ob 13:00, ki ga običajno dostavi v 2 dneh.


Razprodaja 597 € Vključno z DDV Na zalogi takoj:
 • Party šotor

  model Super steel za redno uporabo v BRIMO, uporabljamo pri vetru do 50km/h!!!
 • Pakiranje: streha, konstrukcija, 12 sidrnih zatičev in zaščitni tulec. (šotor ne vsebuje sten)
 • Nastavitev stojala in čas montaže za eno osebo: 40 sekund!
 • Izdelan je iz zelo goste tkanine iz poliestrskih vlaken (60%) in PVC prevleke (40%) z maso ponjave 330 g / m2. Naše ponjave so močnejše od mnogih težjih ponjav, ki imajo 25% tkanine in 75% PVC prevleko, medtem ko ima ta PVC plast krajšo življenjsko dobo kot tkanina.
 • Konstrukcija: škarje iz vsega jekla z vijačnimi spoji iz visoko kakovostnega jekla z samozapiralnim patentom BRIMO na nogah.
 • Konštrukcia: Celooceľová nožnicová so skrutkovanými spojmi z kvalitnej ocele s oceľovým samozaistujúcim BRIMO patentom na nohách.
 • Nastavitev stropa: 4 višinske stopnje 175, 185, 195, 205cm
 • Velikost zloženega šotora 155x45x25cm, teža 47kg.
 • Tloris šotora: 290x570cm (16,5 m²)
 • 5 let garancije za potrošnika

Za koncerte, prireditve in zabave imamo velik paviljon 3x6m. Z enim paviljonom zaščitite več deset obiskovalcev pred slabim vremenom, brez strahu pred prekinitvijo zabave.

Pogosto se uporablja za restavracije in lokale, kot so poletni ali zimski vrtovi, za poroke, festivale, ampak tudi za prodajo izdelkov in ponujanje storitev.

Naši paviljoni na razstaviščih Agrokomplex in Incheba so že tradicionalno jamstvo odlične razstave. V paviljon za zabave lahko postavite zložljive stole in mize in še vedno vam bo ostalo veliko prostora za prodajni pult ali blago.
Zaradi večje velikosti je paviljon opremljen s sistemom, s katerim se konstrukcija samodejno zaskoči. S tem postane postavitev in zlaganje paviljona hitrejše in brez napora.
Tkanina platen z visoko gostoto zagotavlja vrhunsko moč in odpornost proti poškodbam, kakovostna impregnacija pa nepremočljivost. Popolnoma vsa platna vsebujejo UV faktor, ki zagotavlja senco za izdelke in barvno obstojnost strešnega platna.
Debela, nerjaveča jeklena konstrukcija paviljona za zabave 3x6m vzdrži tudi močnejši veter, s tem pa je zagotovljena tudi dolga življenjska doba paviljona.
Barva jeklene konstrukcije vsebuje aditive proti koroziji in mehanskim poškodbam med ravnanjem.