Blog: Novoletna zabava v Patry šotoru

Novoletna zabava v Patry šotoru

08.01.2019 ·

Enostavna razporeditev, odlična cena, zagotavlja visoko kakovost in stabilnost. 5 let garancije, zagotavljamo hiter uvoz. Silvestrski dogodek s BRIMO stojnicami


Kot vsako leto imamo zabavo za novo leto. Treba se je spomniti preteklega leta, oceniti naše izkušnje, dosežke in plemenito dobrodošlico novega leta. V takih primerih želimo te trenutke preživeti z družino ali prijatelji. Namesto v zaprtih prostorih ali restavracijah je stranka šotor za zabave odlična alternativa. V primeru slabega vremena, ne glede na to, ali je oblačno ali dežuje, je šotor za šotore primeren za zaščito gostov pred omenjenimi škodljivimi učinki. Glede na vremenske razmere je mogoče šotor sidrati z vrečami s peskom, da se zagotovi stabilnost stojala.

V zabavi nihče ne bi smel biti hladen in so zato idealna izbira za grelnik na terasi. Hitro so pripravljeni za uporabo in njihova regulacija temperature je zelo enostavna. Med dolgim silvestrovanjem ni potrebno skrbeti za grelec. Gorljiva toplota in pogled na goreči ogenj sta dobesedno čarobna in ustvarjata sprostitev, ki jo lahko uživate v dolgih zimskih nočeh. Skozi to udobno vzdušje se lahko veselimo štetja zadnjih sekund starega leta.

Naprava v zabavi se bo zgodila

BRIMO lahko zagotovi zložljive mize, zložljive klopi ali življenjske stole. Plastične klopi imajo plastični sedež z jeklenimi nogami. So zelo enostavne za nošenje in so zelo primerne za gastronomijo na prostem. Prav tako enostavno, kot je izdelava stojnic, je njihova postavitev ali sestava s snovjo v nekaj sekundah.Na plesišču, bifeju ali baru s pijačo, morajo biti vsi opremljeni, da se gostje počutijo kot doma popolne in popolne. Okrasitev novoletnega prostora z napihljivimi baloni, venci, konfeti ali silvestrsko večerjo bo prinesla popoln učinek. Glede na velikost stojala lahko pod stropom postavimo girlande v različnih barvnih shemah ali drugih dekorativnih elementih, ki optično zmanjšajo strop stojala. Kristalne in biserne dekoracije na pasovih z bleščečim tyloujem sredi mize dihajo občutek razkošja. Izsuševanje lampiončke sreče - napišete želje za luči, zato jih pustite v nebesa, kar izgleda neverjetno.


Pijače in obroki


Oglejmo si tradicijo, ki je povezana z novoletno zabavo. Običajno se obroki postrežejo na božični večer - gobova juha ali polsuha, pokovka ali božični napolitanki. Nedvomno večerja vključuje caper s krompirjevo solato. Aperitiv je primeren za obroke in medico, ob prihodu novega leta pa vam postrežejo s šampanjcem. Kot otrok se spomnim, da bi morali pred glavnim obrokom jesti vaflje z medom in česnom. Med mora opisati dobre stvari v življenju in česen, ki ga moram sprejeti slabe. Priznam, da z njim nisem imel težav, vendar sem imel več težav s kombinacijami okusa :)

Ne glede na navade in tradicije, je vse odvisno od jedilnika, ki ga je pripravil kuhar, ki je zagotovo upošteval izbiro odlične gastronomije, da zadovolji okusne novoletne goste.


DJ in glasba


Zelo pomembni dejavniki so zabava in glasba. Ali imate na odru glasbo v živo ali DJ-je in boste zagotovo poskrbeli za najboljše novoletne pesmi. Novoletno noč bodo odlično vzdušje. Zvočno palico lahko prenašate v baru, tako da gostje ne motijo pogovora.

Prihaja čas, ko uživamo novoletni ognjemet z vrhuncem predstave. Nepozaben zvočni in svetlobni učinek, pokanje skodelic s penečim šampanjcem - vse to pomeni velik konec starega leta.


Delite na Facebooku