Blog: Mobilni bife škarjasto stojalo

Mobilni bife škarjasto stojalo

08.01.2019 ·

Ugodna, razporeditev in sestava v zelo kratkem času, stabilna konstrukcija, odlična kakovost, odpornost na veter in neugodne vremenske razmere, CE certifikat, 5 letna garancija.

Tržne stojnice na trgu morajo izpolnjevati tehnične, higienske, splošne in obratovalne pogoje v skladu s posebnimi predpisi. Govorimo o prodaji izven doma. Torej, kaj res potrebujete?

Dovoljenja za prodajo izdelkov, opravljanje storitev in vzpostavitev tržišča izdaja občina.S splošno zavezujočo uredbo bo občina uredila predvsem prodajo proizvodov na tržnicah

   

        • vrsta, obdobje občasnih trgov

      • vrsto izdelkov, ki jih prodajate

      • Tržni dnevi, časi prodaje in obratovanja

      • Delovni, tehnični in estetski pogoji stojala

Upravo trga in upravljanje trga upravlja občina. Trg lahko občina preda pravni ali fizični osebi.


Kaj nadzornik trga nadzoruje pri prodajalcu na stojnici


     1. dovoljenje za prodajo izdelkov in dovoljenje za opravljanje dejavnosti na tem področju

     2. dokazilo o nakupu

     3. elektronska blagajna

     4. higiena, čistoča in vzdrževanje naročil med prodajo izdelkov

     5. spoštovanje tržnega reda


Kot prodajalec ste dolžni na trgu


     • Napravo za prodajo označite kot posebno predpisi

     • upoštevajte tržno naročilo

     • uporaba elektronske blagajne

     • zagotoviti čistost prodajnega mesta

     • vidno identificirati prodane izdelke in storitve, ki jih zagotavlja cena

     • vodite inšpekcijsko knjigo

     • za uteženo blago je treba tehtanje izvajati tako, da se tehta uteži s potrošnikom


BRIMO oskrbuje škarje, kjer lahko prodajajo blago ali storitve. Razmisliti moramo tudi o tem, kako priti do potencialne stranke pri prodaji stojnic, zato se moramo osredotočiti predvsem na trženje. Najpomembnejše je, da je stojalo lepo urejeno, čisto na dobro vidnem mestu. Takoj mora biti jasno, kaj se prodaja v kabini.


Imamo odlično izbiro za vas


Priprava obrokov v škarjastem stojalu je dobra priložnost, da dobite sloves vaše gostoljubnosti ali restavracije. V primerjavi s dragimi naložbami v mobilni trgovini je odlična rešitev in je stroškovno učinkovita. Zložljivi šotori so na voljo v vseh izvedbah. Za stojala z jeklenimi škarjami je značilna visoka kakovost in stabilnost. Višina stropa je nastavljiva v štirih višinskih stopnicah. Konstrukcijski spoji so priviti in noge šotora so opremljene z luknjami za sidrne vijake. Pine se dostavljajo brezplačno v šotor.

Zahvaljujoč praktičnemu oblikovanju lahko v zelo kratkem času zgradite šotor. S suhimi zadrgami boste zagotovili popolno raztezanje ponjave, tako da vam ni treba skrbeti za nestabilen občutek. Stojalo je zelo elegantno. Material strehe je izdelan iz vodoodporne poliestrske tkanine, ki je bolj odporna na rjo in UV žarke.

Pomemben dejavnik v zložljivi kabini so stranske stene, saj opravljajo različne funkcije. Ne samo, da ščitijo pred vetrom in neugodnimi vremenskimi razmerami, ampak skrbijo tudi za privlačen razgled.

Kot sem že omenila, imajo škarjasta stojala prijetno in reprezentativno podobo. Z žigosanjem stojnice boste preprosto postali nevsiljivi. Nudimo tiskanje stranskih sten, streh in ovratnic v različnih barvnih izvedbah. Samo pošljite želeni logotip ali ime v vektorju in naredili bomo naslednje korake. Bomo pripravili ponudbo hkrati s skico vaše stojalo. Seveda, ko oddajate svoj odtis, že imate svoje ideje, le preveriti jih moramo in se strinjati z vami. Proizvodnja traja približno dva dni. Priporočamo vam, da si rezervirate čas, če vas zanima tiskanje, da ne boste potrebovali časa.

Z nakupom škarjastega stojala dobite 5-letno garancijo in dve leti ponujamo brezplačne nadomestne dele. Smo trgovci na drobno, ki skrbijo za stojalo med njihovo uporabo. Nakup stojala se ne konča s storitvijo. To je odvisno od vašega zadovoljstva :)


Delite na Facebooku