Exclusive komercialni paviljon 3x3m

Komplet 3 polne stranice gratis!

Rezervni deli konstrukcije zastonj v prvih dveh letih petletne podaljšane garancije!

Postavitev v 40 sekundah zahvaljujoč sistemu BRIMO!

Zložljiv paviljon exclusive v 48 urah pri Vas


3x3 m 150 x 23 x 23 cm, teža 31 kg


249 € Cena s DDV 312 € Prihranite: 63 €
Exclusive zložljiv paviljon 3x3m vam je v pomoč tako na prostem kot v notranjih prostorih. Našemu jeklenemu paviljonu lahko zaupate, saj je izdelan iz kakovostnega jekla in vzdrži tudi močan veter. Številni BRIMO patenti delajo iz njega poseben razred jeklenih paviljonov.
Je lažji in še močnejši. Gre v nasprotno smer kot drugi paviljoni, ki povečujejo debelino konstrukcije in s tem tudi težo, debelino notranjih sten pa ne spreminjajo. Mi delamo ravno nasprotno, zmanjšali smo zunanjo debelino konstrukcije za približno 2 mm in dodali smo na notranjih stenah, s čemer smo zmanjšali težo, moč pa povečali.
Enako filozofijo smo uporabili pri tkanini, ki ima sedaj zahvaljujoč najnovejši tehnologiji zelo visoko gostoto vlaken in visoko vzdržljivost kljub nizki teži. UV zaščita skupaj s kakovostnimi materiali in impregnacijo platna zagotavlja barvno obstojnost.
BRIMO sistem olajša postavitev, ker se konstrukcija samodejno zaskoči. Zložljiv paviljon enostavno zložite, konstrukcija se sprosti z rahlim potegom. Še hitreje in brez napora !!! Pritrditev z ježkom na strehi in stranicah po celem obodu zagotavlja popolno zavetrje v notranjosti. Popolnoma jeklena konstrukcija, izdelana iz  legiranega jekla, zagotavlja dolgo življenjsko dobo, z nižjo težo paviljona.
Posebna termoplastična praškasta barva ustvarja pastelni matni učinek konstrukcije, kar dela paviljon edinstven na trgu. Barva zagotavlja odpornost proti koroziji in obrabi.
Servis zagotavljamo samo za zložljive paviljone BRIMO. Rezervni deli konstrukcije zastonj v prvih dveh letih petletne podaljšane garancije. Rezervni deli platen BRIMO, cenik na zahtevo.

Parametri

  • Nastavitev stropa: 5 višinskih stopenj 5 výškové stupne 170, 180, 190, 200, 210cm
  • Paket: streha, konstrukcija, 3 samostojne odstranljive stranice, pritrjene s pomočjo ježka, zaščitna torba.
  • Debelina materiala stranic in strehe: 330g/m2 gostota vlakna 450D HI-TECH
  • Vsi materiali so 100% vodoodporni iz poliestra s popolno poliuretansko prevleko
  • Konstrukcija: škarjasta z vijačnimi spoji iz visoko legiranega jekla
  • Praškasta barva konstrukcije: termoplastična
  • Čas postavitve in zložitve z eno osebo: 40 sekund
  • Certifikat CE
  • Garancija 5 let!
  • Tloris šotora: 290x290cm
stánky

Ocene strank

55 ocena, 5/5