Blog: Čiščenje in vzdrževanje sklopnega stojala

Čiščenje in vzdrževanje sklopnega stojala

08.01.2019 ·

Navodila za preprečevanje napačnega shranjevanja vašega stojala. Dober nasvet, čiščenje in vzdrževanje. Nasveti za podaljšanje življenjske dobe stojala.

Poslovne zabave, družinske zabave, vrtne zabave s prijatelji - vse te priložnosti vas zložljiva kabina spremlja in ustvarja nenavadne priložnosti. Ustrezno čiščenje je predpogoj za dolgo uživanje v zabavi in kasnejše shranjevanje. Samo vzemite nekaj preprostih nasvetov in lahko močno podaljšate življenje svojega šotora.


Kako očistiti stranko


Morda ne boste želeli začeti čiščenja kmalu po dobrem dogodku. Za to dejavnost si morate rezervirati čas. Čiščenje zložljiv šotora je enostavno. Za povrnitev prvotnega stanja po zabavi potrebujete samo tkanino in milnico. Nečistoče vseh vrst lahko zlahka odstranite z vlažno krpo. V primeru težav s posebno trdimi madeži priporočamo uporabo folije / PVC čistila. Ta čistila nežno in temeljito odstranijo umazanijo in ostanke.

Vendar priporočamo, da stojalo takoj očistite iz preprostega razloga. Običajno je lažje odstraniti svežo umazanijo kot starejše madeže. Po čiščenju stranskih sten je priporočljivo očistiti streho. To storite po odstranitvi stranskih delov.


Ustrezno shranjevanje stojala


Priporočljivo je, da najprej preverite, ali imate vse komponente stojala. Gradnja stojnice, 3 stene, streha. Po drugi strani pa razmislite, kje želite shraniti stojalo. Optimalno shranjevanje šotora je temeljito sušenje vseh ponjav. Najbolje je, da se dva dni dobro posušijo. Če shranjujete nepravilno prekrite ponjave, jih lahko zlepite skupaj in oblikujemo lijake.

Pri shranjevanju stojala bodite pozorni na hladnejše in suho okolje. Okolje je treba zaščititi tudi pred onesnaževanjem. Imamo tudi dostavno torbo, ki zapira celoten kup. Zapre se z zadrgo. Transportna vrečka je zelo trpežna in olajša prenos stojala in jo varuje ne samo med prevozom, ampak tudi med skladiščenjem. Preprečite, da bi prah padel na stojnico in napadel glodalce, ki lahko poškodujejo vašo stojnico. V primeru napada glodalcev se v platnah ustvarijo luknje, zato je funkcionalnost stojala popolnoma omejena. Zato morate resnično upoštevati vse ustrezne možnosti shranjevanja, tako da lahko še naprej uporabljate stojalo in uživate v njegovi praktični uporabi.

BRIMO Team

Delite na Facebooku