Blog: Barske mize izjemne korporativne zabave

Barske mize izjemne korporativne zabave

08.01.2019 ·

Hitro zložljive barske mize s super ceno. Toplotno odporni material, v zaprtih prostorih in na prostem. Hitra dostava, odlična stabilnost, odlična kakovos.

Za božično poslovno zabavo morate biti pozorni in se prepričati, da se gostje med seboj spoznajo. Kot organizatorji ste opravili dolgotrajen proces priprave in vložili dovolj časa, da se načrtovane podrobnosti spremenijo v dejanja. Potrebno je pripraviti zabaven program ali izumiti druge aktivnosti, ki bodo ustvarjale prijetno vzdušje ob povabilu gostov. Ustvarjanje programa zahteva vlaganja iz delovnega časa, zato morate obravnavati več točk. Vsakdo se želi zabavati na zabavi, se sprostiti ob delavnikih in uživati v prostem dnevu. Iz tega razloga delovni sestanek ne bi smel potekati na stranki, zato bi bilo treba izvesti največjo oceno prejšnjega leta in spodaj opisane načrte.

Prepričani smo, da je srečanje zaposlenih pozitivna stvar za delovno življenje. Utrjevanje odnosov med zaposlenimi je zelo pomembno za razvoj podjetja, gradi zaupanje ne le z delovnimi izkušnjami, temveč tudi priznava vaše kolege iz zasebnega življenja. Prijetna predstava in zabava vam predstavljata prijetno osebo.

Zaposlenim svetujemo, da vedo, kje poteka poslovna zabava, da bi lahko dovolj dobro poznali okolje. Imamo v mislih ali bomo formalno ali priložnostno obleko. Lahko si predstavljamo, koliko truda ste porabili za izdelavo izvirnih vabil, vključno s programom in izbiro prostorov. Prav tako je pomembno uporabiti napravo, ki je praktična pri zlaganju.


Hitra in enostavna uporaba barskih miz


Razmislite o dolgotrajnih pripravah, da ne boste izgubljali časa na postavitvi naprave in boste lahko energijo prenesli na bolj prepoznavno dejanje organiziranja zabave. Ko se podrobnosti dotaknejo, je trenutek, ki vodi do popolne realizacije vašega dogodka.

Na področju banketnih miz vam lahko ponudimo bogato izbiro tabel.

Poslovni dogodki, poroke, stojnice s hrano, barska miza ima nešteto aplikacij v gastronomiji. Ne glede na to, ali se odločite za zunanjo ali notranjo uporabo, ga lahko hitro in enostavno shranite, da prihranite prostor. Zložljive barske mize so vizualno še bolj privlačne za poroke ali druge praznične dogodke pri uporabi različnih dekorativnih elementov.

Odlikuje jih velika stabilnost in moč. Narejena je iz močne netkane plastike. Praškasto jeklena konstrukcija se odlikuje po visoki kakovosti. Barske tabele ohranjajo svojo barvno stabilnost. Okrogel premer premera 80 cm je odporen tudi na grobo umazanijo. Enostavno vzdrževanje je odlično sredstvo.

Če ga shranite, ga lahko shranite sami in tako ne zavzemate veliko prostora.

Svečana seja je sestavljena iz okroglih miz in stolov. Vabljeni gostje ali zaposleni sedijo skupaj v manjših skupinah. Ekipa ima neposreden pogled na zabavo in neposreden stik z očmi s sosednjimi mizami.  Če sedite za barsko mizo, lahko vodite nemotene pogovore in s tem lahko ustvarite odlične delovne odnose. Priporočamo, da je za eno mizo 5 do 9 oseb.

Z uporabo barskih miz boste zagotovili edinstveno korporativno zabavo, zato vam z veseljem svetujemo, ne oklevajte in nas kontaktirajte.

BRIMO podjetje

Delite na Facebooku